J. Teplý 53. (p.)
1:2
(0:0)
72. M. Kovář
86. M. Kovář (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.09.2020 17:00

16.kolo, MSFL , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jedna červená a dvě penalty


Branky


53. J. Teplý (p.) - 72. M. Kovář , 86. M. Kovář (p.)
8

Fotbalisté Kroměříže zvítězili ve Frýdku 2:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Červená

Po nepovedeném vstupu do nového ročníku Moravskoslezské fotbalové ligy se Hanácká Slavia Kroměříž začíná rozjíždět. Na vítězství musela čekat do pátého kola, kdy měla na kontě pouze tři body za tři remízy a jednu porážku. Ale v minulém kole vyhrála v Novém Městě na Moravě a nyní si poradila i s favorizovaným Frýdkem - Místkem. 

V utkání se do první velké šance dostali domácí, ale hlavička útočícího hráče skončila pouze na tyči a následně dorážející hráč byl v ofsajdu. To vše se událo v osmnácté minutě.

O chvíli později propadl po centru míč k Tomáši Hykelovi, ale jeho střelu z dobré pozice vykryl brankář Dostál. 

Hosté zahrozili po až po půl hodině hry, ale stálo to za to. Cupák přehodil brankáře, ale jeden z obránců skluzem míč vykopl z brankové čáry. Frýdek dokázal ubránit i následný závar před vlastní bránou. 

Podobný moment se udál i dvě minuty před poločasem, když brankář Bárta podskočil centr a útočník Kroměříže zakončoval do prázdné brány. I teď ale stál jeden z bránících hráčů na správném místě a gólu zabránil.

Nejdůležitější věc se však odehrála v poslední minutě, kdy šla Kroměříž do rychlého protiútoku a za záchranou brzou zatáhl kapitán domácích Petr Literák, pro kterého to byla druhá žlutá v zápase a musel předčasně pod sprchy.

Obrat

Přestože Frýdek hrál o jednoho hráče méně, tak po šesti minutách hry po změně stran zahrával rohový kop, po kterém se srazili dva protihráči a rozhodčí nařídil pokutový kop. K němu si stoupl tradiční exekutor Jakub Teplý a penaltu proměnil.

Dlouho to vypadalo, že Frýdek uhraje tři body i v oslabení, jenže v 73. minutě přišel do jeho vápna centr z pravé strany a na zadní tyči číhal Marián Kovář, který vyrovnal. V 85. minutě se do obrovské šance dostal Patrik Červneka, který v pokutovém územní zaseknul a následně zakončoval na zadní tyč, ale brankář Bárta skvělým zákrokem pokus zlikvidoval. Přesto se hosté dočkali. O minutu později nařídil rozhodčí penaltu i pro ně a Kovář stejně jako Teplý poslal gólmana na druhou stranu a svým druhým gólem rozhodl o výhře Kroměříže. 

 



Ohlasy k zápasu



SK Hanácká Slavia Kroměříž
Bronislav Červenka - trenér Hanácké Slavie Kroměříž: V prvním poločase jsme si proti soupeři, který hrál v jedenácti vypracovali více šancí než druhé dějství, kdy hrál Frýdek o jednoho hráče méně. Tam jsme totiž po úvodní brance spěchali a balony nakopávali. Přesto musím kluky za výkon pochválit. Navíc závěr jsme si už pohlídali.



Sestavy


MFK Frýdek-Místek
M. Bárta [-] - M. Skwarczek [-] , J. Teplý [-] , P. Zapalač [-] , A. Fokaidis [-] , J. Dudek [-] (83. M. Hladík [-] ) , R. Russmann [-] , D. Dziuba [-] (46. M. Bzirský [-] ) , D. Straňák [-] , T. Hykel [-] (74. A. Varadi [-] ) , P. Literák [-]

SK Hanácká Slavia Kroměříž
J. Dostál [-] - F. Štěpánek [-] , Š. Vyhlíd [-] (93. E. Mlčoch [-] ) , T. Matoušek [-] , O. Tiahlo [-] - M. Machálek [-] , M. Cupák [-] , P. Sklenář [-] (60. M. Kovář [-] ) , M. Sedlák [-] (89. A. Houser [-] ) - D. Plecitý [-] (66. P. Červenka [-] ) , M. Votava [-] (82. B. Mustafić [-] )

ŽK: 11. R. Russmann , 76. P. Zapalač , 78. M. Skwarczek , 90. A. Varadi - 47. O. Tiahlo , 52. T. Matoušek , 93. M. Kovář . ČK: 45. R. Russmann .
Počet diváků: 423. Rozhodčí: Richtár Jaromír - ŽUROVEC David, MATĚJEK Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Muzikant

Expert: Adam Bahounek
Tip experta: výhra domácích

Další těžký zápas. Myslím, že to bude zápas o jedné brance a o něco více věřím domácím.

Tip: výhra domácích