3:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.09.2020 18:00

16.kolo, MSFL , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Znojmo doma poprvé vítězně


Branky


8

tejně jako před týdnem s Frýdkem-Místkem byli znojemští hráči produktivní - dali tři branky a jelikož na rozdíl od předchozího duelu obdrželi jen jednu branku mohli se radovat z prvního domácího vítězství, druhého celkem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvoubrankové vedení

Přestože se znojemští hráči "zakousli" do soupeře hned od začátku, tak se do první velké šance dostal soupeř, který se v páté minutě poprvé dostal k domácí brance a Minář z otočky trefil tyčku! Hned vzápětí se na druhé straně objevil Radim Pohanka a jeho střelu musel hostující gólman Semanko vytáhnout! Do vedení Znojemský tým dostal nejlepší střelec týmu Tomáš Okleštěk, který byl nalezen krásnou přihrávkou z domácí obrany za obranou soupeře a nedal hostujícímu brankáři šanci - 1:0! Hned pět minut na to Znojmo už vedlo o dvě branky! Nejprve si míč na střelu navedl přes obránce David Štrombach, gólman míč vyrazil vedle branky, kde se objevil všudybyl Tomáš Okleštěk, zpětně přihrál na Milana Moravce a bylo to 2:0!

Udržení náskoku

Do druhé půle nastoupili s vervou hosté a snažili se alespoň snížit. Dokázali vyvinout i tlak na domácí mužstvo. Leč nevyplynulo z toho nic, co by znamenalo změnu skóre. To se změnilo až v 79.minutě, ale opět ve prospěch znojemských barev. Martin Krakovčík našel na levé straně Davida Štrombacha, který šel sám až k vápnu, tam našel přihrávkou Martina Řeholu a ten se nemýlil - 3:0! Vypadalo, že je zápas rozhodnut, ale hosté nesložili zbraně a podařilo se jim osm minut před koncem snížit. Jak se později ukázalo na konečných 3:1, tedy úplně přesný výsledek s podobným průběhem jako přibližně před rokem.

V dalším kole přivítá Znojmo dosud neporažené béčko Slovácka a Viktoria Otrokovice na svém hřišti změří síly s béčkem Fastavu Zlín.

Zdroj: www.1scznojmo.cz

 



Ohlasy k zápasu


1. SC Znojmo FK
Milan Volf - trenér Znojma: Už jsme výhru potřebovali. S Frýdkem jsme hráli dobře, ale body jsme nezískali. Doma jsme remízovali s D.Benešovem, takže teď už to bylo o bytí a nebytí. Celý týden jsme to směřovali k tomu dnešnímu utkání, že jej musíme vyhrát. Kluci si to uvědomovali, že to bylo pro nás důležité utkání. Přistoupili k tomu dobře.




Sestavy


1. SC Znojmo FK
D. Záleský [-] - M. Krakovčík [-] , D. Blažík [-] , F. Malár [-] , M. Zedníček [-] - T. Okleštěk [-] (80. P. Pacula [-] ) , M. Moravec [-] , D. Štrombach [-] (84. M. Garčic [-] ) , M. Longo [-] (87. M. Bašič [-] ) , . Contreras [-] - R. Pohanka [-] (74. M. Řehola [-] )

FC Zlínsko
J. Semanko [-] - F. Přikryl [-] , T. Dekleva [-] , J. Kiška [-] (89. M. Fiala [-] ) , A. Bahounek [-] (65. A. Jasenský [-] ) , M. Schlehr [-] , M. Minář [-] (84. J. Červenka [-] ) , L. Vychodil [-] (74. M. Vašulka [-] ) , J. Koňařík [-] (56. T. Mlýnek [-] ) , F. Markovič [-] , M. Malý [-]

ŽK: 89. D. Blažík - 23. J. Koňařík , 86. M. Vašulka , 89. J. Kiška .
Počet diváků: 310. Rozhodčí: KULIČKA Radek - PÁRAL Roman, ŘEZNÍČEK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Michal Muzikant

Expert: Adam Bahounek
Tip experta: výhra hostů

Pro nás určitě důležitý zápas. Chceme se v tabulce posunout výš a věřím, že když navážeme na výkon z Rosic, tak utkání zvládneme za tři body.

Tip: výhra hostů