Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.09.2020 17:30

5.kolo, MSFL , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Frýdek otočil zápas v deseti, rozhodla sporná penalta


Branky


5

V dnešním zápase na rozdíl od toho minulého padlo hned 7 branek za 90 minut. Znojemští střelci dali hned tři a byly to první branky v této sezoně na domácím stadionu. Přestože domácí třikrát vedli, hosté vstřelili všechny branky exznojemskými hráči a jeden z nich rozhodl o výhře v samém závěru z penalty...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení domácích

Znojemský celek se favorita rozhodně nezalekl a sám se dostal hned v 7.minutě do obrovské šance, když Tomáš Okleštěk vyslal Radima Pohanku do samostatného úniku, který ale mladý útočník zakončil žel opačnou falší, takže míč šel těsně vedle branky!

Ale o dalších 7 minut později už se Znojmo v této sezoně poprvé na domácím stadionu radovalo z branky! Tomáš Okleštěk si s Milanem Moravcem vyměnil míč a zakončil přesně po zemi k tyčce - 1:0! Hostům se pak podařilo cca po půlhodině hry vyrovnat, když Žondra využil svou vysokou postavu a položil se do umístěné hlavičky - 1:1.

O pět minut později se dopustil velké chyby Mathias Fernando Longo, který nahrál přímo na kopačky Žondry, který nahrál ještě spoluhráči, který ale vyhořel. To na druhé straně ukázal jak proměňovat šance David Štrombach, který propálil vše až do branky - 2:1.

Žel ve 44.minutě musel domácí trenér pro zranění střídat brankáře Jiřího Koukala. Navíc v poslední minutě nastavení se mohli hosté radovat, ale těsně netrefili branku.

Červená a obrat

Hned ve 47.minutě mohli domácí a měli vést o dvě branky, ale netrefili mezi tři tyče a jen nakopli vedle stojící náhradní míč. V 54.minutě se hosté dočkali opět vyrovnání. Není vyloučeno, že gól Teplého padl z ofsajdu, nicméně sudí to tak nevyhodnotili - 2:2.

V 63.minutě nejprve hostující Žondra šel do míče a našeho gólmana nohama napřed a za faul dostal druhou žlutou kartu, která znamenala červenou a vyloučení. Přesilovku znojemští využili již po dvou minutách. Novopečený tatínek Tomáš Okleštěk se podruhé za zápas zapsal do listiny střelců, když trefil vzdálenější šibenici brány!

Jenže dál se už přestalo dařit. V 72.minutě Zapalač trefil branku tak, že vyrovnal na 3:3. V 83.minutě pak hosté nastřelili tyčku a vzápětí viděl sudí, jak sám spadl hostující hráč, pískl penaltu, kterou hosté Teplým se štěstím k tyči proměnili (gólman Záleský vystihl směr) a poprvé až v samém závěru se ujali vedení, které pak udrželi taktickými střídáními a kouskovanou hrou.

Zdroj: www.1scznojmo.cz



Ohlasy k zápasu


1. SC Znojmo FK
Milan Volf - trenér Znojma: Naši kluci ukázali, že jdeme zápas od zápasu výkonnostně nahoru a že dokážeme hrát dobrý fotbal navíc i proti silným soupeřům. Pro diváky na stadionu i nás to byl určitě pěkný fotbal, ale pro nás znojemské to bylo také bohužel s hořkým koncem.




Sestavy


1. SC Znojmo FK
J. Koukal [-] (44. D. Záleský [-] ) - M. Krakovčík [-] , T. Vocílka [-] (85. M. Goncalves [-] ) , F. Malár [-] , M. Zedníček [-] - M. Moravec [-] (89. M. Bašič [-] ) , T. Okleštěk [-] , D. Štrombach [-] , M. Longo [-] (77. M. Garčic [-] ) , . Contreras [-] - R. Pohanka [-] (60. M. Řehola [-] ) -

MFK Frýdek-Místek
M. Bárta [-] - M. Skwarczek [-] , M. Bzirský [-] (46. J. Teplý [-] ) , P. Zapalač [-] (89. M. Křenek [-] ) , J. Dudek [-] (46. A. Kebísek [-] ) , R. Russmann [-] , D. Dziuba [-] (93. T. Hammer [-] ) , L. Žondra [-] , D. Straňák [-] , T. Hykel [-] , P. Literák [-]

ŽK: 59. M. Longo - 38. L. Žondra , 51. A. Kebísek , 92. J. Teplý . ČK: 62. L. Žondra .
Počet diváků: 230. Rozhodčí: Křepský Michal - ZAORAL Vít, NÁPRAVNÍK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Michal Muzikant

Expert: Jan Vítámvás
Tip experta: výhra hostů

Utkání se předehrávalo již ve středu 2. září a Frýdek zvítězil 4:3. Na report, jak otáčel zápas v deseti se podívejte zde: https://fotbalunas.cz/zapas/312380/

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů