7:0
(3:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:30

10.kolo, Jihočeský | Písek | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Krč nedala Oslovu šanci.


Branky


28. J. Zima , 30. L. Pícha , 32. L. Pícha , 50. K. Holec , 61. L. Štumpfal , 76. S. Zoch , 85. L. Pícha
0

V první půlhodině se týmy oťukávaly a pak přišla gólová sršť...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se rozstříleli po půl hodině hry.

 

Hosté dorazili do Krče v pouhých 11 lidech s nadějí, že by se mohl poštěstit pozitivní výsledek. Ale tyto naděje jim Krč začínala brát hned od začátku. Drtivým nástupem přitlačila hosty k okolí jejich šestnáctky, a jen díky excelentnímu výkonu brankáře Michal Průši byl brankový stav do zhruba 30. minuty bezgólový. Ale ani ten nebyl všemocný a nedokázal všechny střely pokrýt. Skóre se začalo měnit až po půlhodině hry, kdy důrazný Jan Zima nedal brankáři Oslova šanci. Z domácích tak spadla jakási křeč a netrvalo dlouho a Luboš Pícha dvěma góly zcela uklidnil hru a usměrnil hosty spíše do role asistentů. Poločas skončil stavem 3:0.

 

Dohrávalo se již v pouťovém tempu.

Na začátku druhé půle darovali hosté chybou v obraně domácímu útočníkovi další gól. Hosté se občas pokoušeli k rychlím protiútokům, ale jak už průnik Petra Zajíčka, který pálil mimo, tak přímý kop Václava Charváta, který lapil domácí brankář Jiří Kozma, skončily bez úspěchu. Domácí, kteří měli zápas pod kontrolou a branky postupně přidali: Karel Holec, Lukáš Štumpfal, Samuel Zoch a nakonec opět Luboš Pícha, který završil hattrick. Po vstřelených brankách domácí uklidnili hru natolik, že v posledních minutách zápasu se hrálo v "pouťovém" tempu. Zápas skončil jednoznačným výsledkem 7:0 pro domácí a ti si po zásluze připsali do tabulky další 3 body. 



Sestavy


TJ Sokol Krč
P. Kožíšek [-] - B. Smítka [-] (14. J. Kozma [-] ) , M. Pergler [-] , M. Zoch [-] - L. Štumpfal [-] , S. Zoch [-] (80. J. Kieweg [-] ) , L. Klomfar [-] (65. M. Zoch [-] ) - J. Zima [-] , S. Anděl [-] - L. Pícha [-] (86. P. Hošek [-] ) , K. Holec [-]

SK Oslov
M. Průša [-] - Z. Starý [-] , M. Lexa [-] , V. Charvát [-] , I. Brož [-] - V. Chochole [-] , J. Hubáček [-] - D. Hubáček [-] (46. O. Novák [-] ) , P. Zajíček [-] , J. Picka [-] - F. Novák [-]

ŽK: 30. J. Picka , 75. I. Brož .
Hráči zápasu: L. Štumpfal - V. Charvát .
Místo: Krč. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Grobár Miroslav - SCHÁNILEC Václav (N), CHARVÁT Jakub (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.