D. Kraut 65.
1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.09.2020 17:00

5.kolo, MSFL , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hlučín stále vede. Tentokrát rozhodl Kraut


Branky


65. D. Kraut
8

FC Hlučín doma potvrdil parádní vstup do letošního ročníku MSFL. V pátečním klání 5. kola rozhodla o vítězství zelenožlutých pohotová trefa kapitána Dominika Krauta.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brankové konstrukce

Hlučín začal aktivně a od úvodního hvizdu převzal otěže zápasu. Už ve čtvrté minutě se domácí mohli radovat ze vstřelené branky. Mac si naběhl na centrovaný míč a hlavičkou orazítkoval břevno hostující branky! Domácí byli daleko víc na míči, ale nebylo jednoduché překonávat urputný obranný blok Velmezu. Dobře postavená branková konstrukce zachránila hosty i ve čtrnácté minutě, když Dominik Kraut nastřelil tyč! 

Rozhodnutí

Po změně stran Hlučín pokračoval v náporu, zároveň si však musel dávat pozor na protiútoky Velmezu. Kýžený zlom nastal v 65. minutě, kdy se Padych uvolnil v pokutovém území hostů, efektivní patičkou vysunul nabíhajícího Wolfa, který předložil míč Krautovi a ten pohotově překonal brankáře Koláře - 1:0!

Ve zbývajících minutách utkání si Hlučín jednobrankové vedení zkušeně pohlídal a po zaslouženém vítězství 1:0 se vyšvihl na průběžné první místo v tabulce Moavskoslezské fotbalové ligy. Dotáhnout se na něj můžou pouze Rosice, které by  v případě výhry měly stejný počet bodů. Třináct bodů z patnácti možných, to je více než povedený vstup do letošní sezóny. Hlučín navíc inkasoval pouze jedinou branku a má pěkné skóre 8:1. Jen tak dál, přejí si hlučínští.

Naopak Velké Meziříčí má Po pěti kolech sedm bodů. V dalším kole, které je na programu už ve středu zajíždí Velké Mezíříčí na horkou půdu do Petřkovic. Naopak Hlučín bude hájit prvenství znovu na domácím hřišti kam přijede celek z Nového Města na Moravě SFK Vrchovina.

zdroj: www.fchlucin.cz



Ohlasy k zápasu


FC Hlučín
Roman West - trenér Hlučína: Úvod se nám znovu jako minule v Kroměříži dost povedl, ale tentokrát nám chyběla produktivita. Nastřelili jsme břevno a tyč. Celý zápas jsme byli aktivnější směrem dopředu, měli územní i herní převahu. Drželi jsme míč, kombinovali. Hosté velmi dobře, zodpovědně a poctivě bránili. Bylo to samozřejmě o gólu. Ten přišel po pěkné akci v polovině druhého poločasu, kdy se trefil Kraut. Vyšla nám i střídání, hra se tím oživila. Je to třetí vítězství doma 1:0. Chtěli bychom dávat více branek, zápasy rychleji a definitivně rozhodnout druhým, třetím gólem. Šance vždy nějaké jsou, ale nepadá nám to tam. Ale je třeba si vážit i takových vítězství. I když kolikrát stojí hodně psychických sil.

FC Velké Meziříčí
Jan Šimáček - trenér Velkého Meziříčí: Dnes jsme odehráli zatím náš nejhorší zápas, domácí šli za vítězstvím od prvních minut a od nás to bylo čekání na porážku. Domácí ale moc jasných šancí neměli, bohužel jim vyšla jedna akce, kde jsme nepokryli prostor kolem penalty a bylo zle. Nám se dařilo jen bránit a do útoku jsme byli dá se říct nulový, až na velkou šanci Partla zkraje prvního poločasu a pár závarů z dlouhých autů. Pokud chceme dovážet body z venku, tak musíme určitě víc zabrat, s dnešní útočnou aktivitou toho moc nedovezeme. Hlavy nahoru a jdeme dál. Zdroj: www.fcvm.cz



Sestavy


FC Hlučín
O. Kolenko [-] - D. Kraut [-] (88. J. Massaniec [-] ) , T. Wolf [-] , T. Vengřinek [-] , J. Mac [-] , K. Hudeczek [-] , T. Dostál [-] (62. P. Rubý [-] ) , P. Kundrátek [-] , R. Dostál [-] (46. J. Opatřil [-] ) , J. Padych [-] (89. T. Buchvaldek [-] ) , L. Kundrátek [-] (76. D. Dydowicz [-] )

FC Velké Meziříčí
M. Kolář [-] - M. Pavlík [-] , P. Mucha [-] , D. Komínek [-] , P. Partl [-] , R. Demeter [-] , M. Malata [-] (74. V. Crkal [-] ) , A. Plichta [-] , P. Mezlík [-] (79. M. Malata [-] ) , R. Šuta [-] (85. F. Mužátko [-] ) , M. Kriegsmann [-]

Počet diváků: 163. Rozhodčí: MACRINEANU Jiří - ŽUROVEC David, KOSTELNÍK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Michal Muzikant

Expert: Jan Vítámvás
Tip experta: remíza

Čekám vyrovnaný zápas, který skončí remízou.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích