A. Krč 33.
T. Komenda 42.
J. Ambrozek 90. (p.)
3:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2020 10:15

5.kolo, MSFL , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Uničov po dlouhé době vyzrál na Petřkovice


Branky


33. A. Krč , 42. T. Komenda , 90. J. Ambrozek (p.) - 21. O. Moučka
9

Uničov slaví druhou výhru v sezoně, když porazil Petřkovice 3:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Neproměněná penalta

Fotbalisté Uničova s Petřkovicemi prohráli poslední čtyři zápasy v řadě, ve kterých svému soupeři nedali ani jednu branku. Do nedělního souboje vstoupili lépe a vytvořili si hned dvě šance v úvodu. Nejprve kapitána Tomáš Komendu, který střílel ve skluzu vychytal brankář Květoň. Následně se pokoušel vyběhnuvšího brankáře přehodit přes nohu šajtlí Roman Vasiljvev a ač se míč kroutil směrem k brance, tak ji minul. Následně ještě po skrumáži ve vápně nedostali domácí míč do sítě.

A tak udeřily Petřkovice. Uničov měl rohový kop, ale z něj vzešla brejová situace Neumann následně našel Moučku, který šel do vápna a ranou na přední tyč nedal brankáři Uvízlovi šanci.

Na druhé straně dokázal o jedenáct minut později ve 33. minutě vyrovnat Aleš Krč. Jednalo se o nacvičenou standardní situaci z poloviny hřiště, kdy nákop od Jana Ambrozka směřoval na zadní tyč na hlavu Václava Koutného, který míč vracel před bránu, kde jej již zmiňovaný Krč ve skluzu poslal do sítě.

Vyrovnaný stav mohl vydržet pouhé tři minuty, když jeden z hostů prošel do vápna a už to vypadalo, že si míč ukopl, ale ještě si jej stihl píchnout před vyběhnutím Uvízlem, který jej měl téměř v rukách, ale nakonec útočícího hráče faulem poslal k zemi. Pokutový kop však Neumann kopl špatně a Uvízl ukryl míč v rukavicích.

Uničov dokázal ještě tři minuty před odchodem do šaten zápas otočit. Ambrozek obešel u pravé postranní čáry obránce a dostal se až do vápna. Míč se odrazil ke Komendovi, který dostal svůj tým do vedení.

 

Čekání na uklidňující gól.

Do druhého poločasu vstoupili oba týmy zostra a hrálo se nahoru dolu. Postupně se však do šancí dostával spíše Uničov, ale uklidňující gól dlouho nepřicházel Ani jeden z týmů neměl územní převahu. Ale do dvou šancí se dostal střídající domácí Vybíral. Nakonec byl v devadesáté minutě faulován Ambrozek a sám si následně nařízenou penaltu proměnil a stanovil konečné skóre 3:1.



Ohlasy k zápasu


SK Uničov
Dušan Žmolík - trenér Uničova: Zápas jsme chtěli v prvé řadě zvládnout výsledkově. To se nám povedlo, i když to nebylo úplně fotbalové. Ve druhém poločase jsme chtěli hrát co nejjednodušším způsobem nahoru, protože jsme nechtěli soupeři pomoc nějakou chybou. Pomohlo nám také to, že soupeř nedal penaltu. Kluci zápas odbojovali a odběhali. Potřebovali vyhrát a na chycení to byl těžký zápas.




Sestavy


SK Uničov
T. Uvízl [-] - M. Krayzel [-] , T. Komenda [-] , J. Vichta [-] (87. V. Kamas [-] ) , J. Ambrozek [-] , R. Vasiljev [-] (75. J. Svoboda [-] ) , P. Purzitidis [-] , V. Koutný [-] , J. Můčka [-] , A. Krč [-] (69. M. Vybíral [-] ) , D. Bača [-]

FC Odra Petřkovice
J. Květon [-] - L. Lehnert [-] , O. Moučka [-] , D. Mládek [-] , V. Wala [-] , R. Plesník [-] , M. Praus [-] (73. L. Raab [-] ) , J. Ptáček [-] , M. Neumann [-] (89. D. Smékal [-] ) , M. Sporysz [-] (87. L. Ptáček [-] ) , J. Holzer [-]

ŽK: 36. T. Uvízl , 59. J. Můčka , 70. R. Vasiljev , 86. D. Bača - 53. M. Sporysz , 59. V. Wala , 73. M. Praus , 76. L. Lehnert .
Počet diváků: 240. Rozhodčí: Drozdy Luboš - OGRODNÍK Vlastimil, SILNÝ Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Michal Muzikant

Expert: Jan Vítámvás
Tip experta: výhra domácích

Tady očekávám výhru domácích, kterým se zatím kupodivu moc nedaří.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích