Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2020 10:15

4.kolo, MSFL , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Baník vyhrál poprvé doma


Branky


10

Také druhé vystoupení rezervy Baníku pod vedením trenéra ndřeje Smetany skončilo vítězstvím. Béčko Baníku si ve 4. kole MSFL doma poradilo s Uničovem 3:1 a poprvé v sezoně vyhrálo před vlastním publikem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jednobrankové vedení

Hned v šesté minutě přišlo uklidnění. Baník podnikl rychlou akci po pravé straně, na jejímž konci se ocitl Jan Martiník a jeho těžko chytatelná střela. Soupeř ale nadále odolával a Baník se neprosazoval tak, jak by si jeho hráči i trenéři představovali. Naopak, zasahovat musel Viktor Budinský. Střelu uničovského Ambrozka z hranice šestnáctky skvěle vyrazil na roh, ještě lepší zákrok předvedl proti Komendově šanci. Uničovský kapitán byl ve výborné pozici, Viktor Budinský však jeho střelu zastavil a vyrazil skvěle nohou.  

Uklidnění

Po přestávce se obraz hry změnil a Baník byl najednou přece jen aktivnější. Hned po dvou minutách zachránil svůj tým gólman Uvízl, v 64. minutě se ale Radovan Lokša skvěle levačkou opřel do centrovaného míče a ránou z voleje nedal uničovskému brankáři šanci zasáhnout.

V 85. minutě neudržel uničovský brankář v rukou střelu jednoho z domácích hráčů a Vojtěch Wojatschke číhající před malým vápnem neměl těžkou pozici. Míč dorazil do branky a rozhodl, na čemž už nic nezměnilo snížení hostujícího Vichty.

 

V dalším kole se Baník vydá na hřiště dosud neporaženého Uherského Brodu. Naopak fotbalisty Uničova čeká po nepovedeném vstupu do Moravskoslezské fotbalové ligy klíčové období. Nejprve se v neděli utkají na domácím hřišti s Petřkovicemi a následně hned ve středu znovu před vlastními diváky změří síly s béčkem Jihlavy. Oba zápasy by svěřenci Dušana Žmolíka měli vyhrát, protože po čtyřech kolech mají pouze tři body.

www.fcb.cz



Ohlasy k zápasu


FC Baník Ostrava B
Ondřej Smetana - trenér Baníku B: Chtěl bych klukům pogratulovat k vítězství. Výsledek se nerodil lehce a výkon nebyl takový jako minulý týden ve Frýdku-Místku. Ve hře nám nefungovalo dost podstatných věcí, které nás eliminovaly ve snaze soupeře víc trápit. V přestávce jsme na to reagovali a ve druhém poločase se především zlepšil pohyb některých hráčů. Zvýšili jsme na 2:0 a i díky tomu jsme pak měli v útočné fázi více prostoru. Přišly šance a naštěstí i gól na 3:0. Jen škoda, že jsme pak nechali soupeře snížit a Viktora Budinského, který chytal fantasticky a jednoznačně potvrdil svou příslušnost k A-týmu, jsme připravili o čisté konto. Zasloužil by si ho.

SK Uničov
Dušan Žmolík: Zápas jsme nezvládli výsledkově. Zahazovali jsme šance, kterých jsme měli snad i víc než proti Otrokovicím. Otrokovice nás ale nevytrestaly a Baník jo. Nikdo se nebude ptát na výkon, ale veřejnost uvidí výsledek. Další dva zápasy budou důležité a musíme je vyhrát, aby se nám jelo dobře ven.



Sestavy


FC Baník Ostrava B
V. Budinský [-] - A. Mooc [-] (65. S. Kulig [-] ) , J. Fulnek [-] , F. Kaloč [-] , J. Martiník [-] (60. V. Wojatschke [-] ) , A. Replyuk [-] , R. Lokša [-] (77. T. Barkov [-] ) , P. Jaroň [-] (72. M. Kostka [-] ) , D. Buchta [-] (82. D. Žák [-] ) , D. Hasala [-] , R. Zálešák [-]

SK Uničov
T. Uvízl [-] - J. Ambrozek [-] , V. Koutný [-] , J. Můčka [-] , J. Svoboda [-] (65. R. Vasiljev [-] ) , M. Krayzel [-] , D. Bača [-] , P. Kasal [-] (73. M. Vybíral [-] ) , T. Komenda [-] , J. Vichta [-] , A. Krč [-]

ŽK: 83. F. Kaloč - 39. D. Bača , 70. J. Ambrozek .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Bebenek Petr - ČERNOEVIČ Alexandr, ŽUROVEC David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Muzikant

Expert: Jan Ambrozek
Tip experta: výhra hostů

Věřím, že v Ostravě potvrdíme formu z posledních zápasů a vyhrajeme.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích