4:1
(2:1)
25. P. Simr
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2020 10:15

4.kolo, MSFL , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slovácku pomohli hráči z áčka


Branky


15. J. Kliment , 45. J. Kliment , 77. F. Kubala , 80. J. Kliment - 25. P. Simr
10

I díky hattricku Jana Klimenta porazili fotbalisté Slovácka Vyškov, který poprvé ztratil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě hrubky

Jako první zahrozili hostující hráči Vyškova, když útočník Pavel Simr hlavičkoval úplně sám před brankářem Bajzou, ale trefil jen tyč. Ještě před touto akcí byla ve vápně domácích sporná situaci, kdy se jeden z vyškovských snažil zakončit do prázdné brány, ale obránce do něj zajel a rozhodčí nepískal. Hosté se však dožadovali pokutového kopu.

Naopak v patnácté minutě přišla ztráta a rychlý brejk Slovácka, ze kterého přišel centr z levé strany na zadní tyč, vrácení před bránu a Jan Kliment se hlavou z blízka nemýlil. 1:0. Vedení vydrželo přesně deset minut. To těsně před pokutovým územím získal míč Ondřej Vintr, zavedl jej až k malému vápnu a přihrávkou pod sebe našel Pavla Simra, který jej uklidil do odkryté brány a vyrovnal.

Jenomže v první nastavené minutě úvodního dějství udělali hosté opět chybu, když ztratili míč a další z brejkových situací zakončil Jan Kliment svým druhým gólem v zápase a vrátil Slovácku ještě před poločasem vedení gólem do šatny.

Hattrick

Sedm minut po změně stran zahrozil jako první znovu Vyškov, ale střela jednoho z jeho hráčů byla sražená, pokud by nebyla, asi by skončila v síti. Na druhé straně hlavičkoval jeden z domácích po centru těsně nad. V 77. minutě přišla další nepochopitelná ztráta třicet metrů od vyškovské brány. Míč navedl Kliment na střed poslal jej do tandemu Rezkovi, který přihrávkou podél malého vápna našel Filipa Kubalu, který jej už jen doklepl. V osmdesáté minutě prošel jeden z domácích hráčů přes čtyři bránící hráče Vyškova až do pokutového území a přízemní přihrávkou našel na zadní tyči Jana Klimenta, který zpečetil vítězství i svůj hattrick.



Ohlasy k zápasu



MFK Vyškov
Jan Trousil - trenér Vyškova: Pětasedmdesát minut jsme hráli to, co jsme chtěli. Byl to dobrý výkon, takže z toho nejsem zklamaný. Jsem zklamaný z výsledku, který je krutý. Hráli jsme po křídlech a nedohráli jsme situace, které musí končit gólem. Ve druhém poločase jsme tam měli několik závarů, ale soupeř je obětavě blokoval nebo to chytil brankář. Změna rozestavení nám nevyšla, protože jsme hned udělali školáckou chybu a ztratili drajf.



Sestavy


1. FC Slovácko B
P. Bajza [-] - J. Srubek [-] , F. Kubala [-] (85. J. Pek [-] ) , T. Vincour [-] , P. Šimko [-] , J. Kliment [-] (80. F. Vecheta [-] ) , J. Rezek [-] (83. D. Kostka [-] ) , D. Mareček [-] (58. l. pernica [-] ) , M. Polášek [-] , R. Olšanský [-] , P. Hellebrand [-] (76. A. Řihák [-] )

MFK Vyškov
Š. Spurný [-] - M. Sedlo [-] , L. Hanuš [-] , J. Krejčí [-] - O. Vintr [-] , D. Jambor [-] , M. Klesa [-] , D. Moučka [-] (87. A. Dittmer [-] ) , T. Langer [-] , O. Pernatskyi [-] (71. D. Nieslanik [-] ) - P. Simr [-] (81. O. John [-] )

ŽK: 85. J. Srubek - 22. O. Vintr .
Počet diváků: 243. Rozhodčí: Slabý Jiří - SILNÝ Zdeněk, KOSTELNÍK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Michal Muzikant

Expert: Jan Ambrozek
Tip experta: výhra hostů

Vyškov má fantastickou formu a zvítězí.

Tip: výhra hostů