V. Havlín 81. (p.)
1:4
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2020 10:30

4.kolo, MSFL , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Béčko Jihlavy nadále čeká na první body


Branky


81. V. Havlín (p.) - 51. J. Švanda , 66. J. Batelka , 79. J. Tulaydan , 85. L. Chloupek
9

Ani na čtvrtý pokus to nevyšlo. Fotbalisté Jihlavy doma prohráli v derby s Vrchovinou 1:4

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bez branek

V první poločase diváci v Jihlavě dlouho čekali na velkou šanci. Ta přišla až téměř po půl hodině hry. V sedmadvacáté minutě totiž vyběhl brankář Adrian Doležal proti vysokému míči, jenže u něj byl dříve hostující Josef Švanda a udělal jihlavskému brankáři krásnou kličku. Už to vypadalo, že zasune míč do odkryté klece, ale v tom mu zabránil jeden z bránících hráčů a udržel tak bezbrankový stav. To však byla největší šance v prvním poločase. Hosté v něm byli aktivnější, ale branku nevstřelili.

Gólové hody

Ve druhém poločase to bylo o něčem jiném, protože hned po šesti minutách hry po změně stran se měnilo rovněž skóre. Smutný hrdina z prvního poločasu, který trefil pouze bránícího hráče v prázdné bráně Josef Švanda se trefil a poslal Vrchovinu do vedení.

V 58ů minutě vyslal hostující brankář znovu do úniku právě Švandu a ten ještě akci vyšperkoval přihrávkou na Filipa Holmana, jehož střelu na přední tyč Doležal vyrazil. V 66. minutě bylo město z Nového Města na Moravě ještě blíž k vítězství, protože si na rohový kop naskočil nikým nehlídaný Jiří Batelka a zvýšil na 2:0. O minutu později utekl na pravé straně Tomáš Feik a před bránou našel Chloupka, jehož pokus ve skluzu přeletěl branku.

V 78. minutě padlo definitivní rozhodnutí. Jihlava se snažila rozehrát kombinačně od vlastní brány, ale vysoký Vrchovina získala míč vysokým presinkem, když chybu udělal stoper Weiderlechner, který trefil stojícího útočníka a balon se odrazil k Jiřímu Tulajdanovi, který tváří v tvář nedal brankáři přízemní střelou k tyči šanci.

Jihlava ještě vykřesala malou naději deset minut před koncem, kdy Jiří Batelka podrazil soupeře ve vlastním vápně a Václav Havlín nařízenou penaltu proměnil. Jenže ta vydržela pouze čtyři minuty. Pět minut před koncem získala Vrchovina míč na polovině hřiště a krásnou akcí po levé straně se dostala až do pokutového území, kde dostal Luboš Chloupek přihrávku na malé vápno a pod padajícím brankářem stanovil konečné skóre 4:1.



Ohlasy k zápasu


FC Vysočina Jihlava B
Michal Kadlec - trenér Jihlavy B: Utkání se mi hodnotí těžce, protože jsme ho nezvládli. V prvním poločase jsme sehráli poměrně vyrovnanou partii, ale ve druhém dějství kupili individuální chyby, díky kterým jsme se porazili vlastně sami. Po dvou rychlých gólech jsme už tahali za kratší konec. Dnes na nás stačil soupeř, který nepodal ani průměrný výkon. Bohužel, chyby nás sráží a duely nejsme schopní dovézt k bodovému zisku. Naši mladí hráči ve III. lize procházejí tvrdou a velmi cennou školou. Dnes jim navíc uškodil i vynucený odchod kapitána Kolčavy, který musel odstoupit kvůli zranění hlavy.




Sestavy


FC Vysočina Jihlava B
A. Doležal [-] - F. Vošmera [-] , J. Vácha [-] , T. Lát [-] , . Chok [-] (46. A. Jiránek [-] ) , Š. Čermák [-] , J. Pavlas [-] , V. Havlín [-] , L. Kolčava [-] (27. V. Vraspír [-] ) , V. Wiederlechner [-] , D. Horák [-] (64. V. Došek [-] )

SFK Nové Město na Moravě
P. Šmída [-] - O. Vícha [-] , J. Vašíček [-] (57. T. Feik [-] ) , J. Batelka [-] , L. Smetana [-] - L. Chloupek [-] (86. V. Veselý [-] ) , L. Michal [-] , D. Šteffl [-] (76. P. Duda [-] ) , F. Holman [-] (88. T. Švanda [-] ) , J. Švanda [-] - M. Skalník [-] (73. J. Tulaydan [-] )

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Michal Muzikant

Expert: Jan Ambrozek
Tip experta: remíza

Zápas, který nemá favorita skončí remízou.

Tip: výhra domácích