Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2020 17:00

4.kolo, MSFL , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hlučín deklasoval Kroměříž a drží se na čele


Branky


10

Fotbalisté FC Hlučín si z Kroměříže odváží tři body za vysoké vítězství v poměru 5:1. Po 4. kolech MSFL mají svěřenci trenéra Romana Westa luxusních 10 bodů a minimálně do neděle se posunuli do čela tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čtyři branky

Hlučínští nastoupili s odhodláním prodloužit soutěžní neporazitelnost a od první minuty podávali sebevědomý a takticky vyzrálý výkon. Za kvalitní hru byli hosté odměněni dvěma slepenými brankami v rozmezí 17. a 20. minuty, které si připsal kapitán Dominik Kraut. Útočník FC Hlučín nejprve nechytatelnou střelou ze zhruba 18 metrů nedal brankáři Kroměříže žádnou šanci - 0:1, o tři minuty později pak využil zaváhání kroměřížské obrany a v koncovce si počínal chladnokrevně - 0:2.

Přestože hosté po kombinační akci snížili ve 33. minutě zásluhou Plechatého na 1:2, poslední slovo v první půli měli opět zelenožlutí. Po Opatřilově přesně zahrané standardce skóroval hlavou ve 38. minutě Padych a připsal si tak premiérovou trefu v Moravskoslezské fotbalové ligy. Do kabin šli hlučínští fotbalisté za nadějného stavu 3:1.

Navýšení vedení

Ve druhém dějství Hlučín kontroloval hru a vyrážel do nebezpečných protiútoků. Na začátku druhé půle mohl Kraut zkompletovat hattrick, jeho hlavička však lízla tyčku. 

Domácí Slavisté chtěli s nepříznivým vývojem něco udělat, ale zároveň otevírali obranu, kde měli hosté rázem hodně prostoru pro nebezpečné kontry. Dvě z nich se povedly mužstvu trenéra Westa dotáhnout ke gólové radosti. V 70. minutě zvýšil na 4:1 Opatřil. O 4. minuty nato šli domácí do početního oslabení, po druhé žluté kartě se nechal vyloučit Kovář. Konečné skóre v poměru 5:1 pro FC Hlučín uzavřel v 88. minutě Patrik Kundrátek.

V dalším kole změří Hlučín síly s Velkým Meziříčím. Naopak Kroměříž se bude snažit o první vítězství v letošní sezoně na půdě Vrchoviny.

Zdroj: www.fchlucin.cz



Ohlasy k zápasu



FC Hlučín
Roman West - trenér Hlučína: Zápas jsme rozehráli koncentrovaně, sebevědomě a s velkou chutí. Drželi jsme míč, a chtěli hrát dopředu. Dobře jsme soupeře napadali a po dvou ziscích po našem presinku dal Kraut dva góly. I když domácí snížili, vstřelili jsme do poločasu důležitý gól Padychem po přímém kopu. Ve druhé půli jsme kontrolovali hru a přidali dva góly z rychlých protiútoků Opatřilem a také Patrikem Kundrátkem. Měli jsme tam i další situace a možnosti, tu největší měl hlavou Kraut, mohl tak zkompletovat hattrick. Za velmi dobrý taktický, běžecký i herní výkon a vynikající výsledek patří všem hráčům velká, opravdu velká pochvala. Navázali jsme výborným způsobem na pohárové utkání v Dětmarovicích, kde jsme se více rozstříleli a přenesli jsme to i do zápasu v Kroměříži. Sedlo nám to. V obou domácích utkáních a zejména ve druhém poločase proti Benešovu nebo Jihlavě jsme měli dostatek šancí přidat branky, ale nedařilo se nám je proměnit. V tomto utkání se nám všechno vrátilo. Produktivita byla výjimečná, téměř ze všeho jsme dali gól.



Sestavy


SK Hanácká Slavia Kroměříž
Z. Kofroň [-] - Z. Fládr [-] (46. F. Štěpánek [-] ) , T. Matoušek [-] (68. B. Mustafić [-] ) , P. Zavadil [-] , O. Tiahlo [-] (46. M. Sedlák [-] ) - M. Machálek [-] , J. Pančochář [-] (31. M. Votava [-] ) , M. Cupák [-] , P. Sklenář [-] - D. Plecitý [-] (63. A. Houser [-] ) , M. Kovář [-]

FC Hlučín
O. Kolenko [-] - D. Kraut [-] (78. R. Dostál [-] ) , T. Wolf [-] , T. Vengřinek [-] (76. D. Dydowicz [-] ) , J. Mac [-] , K. Hudeczek [-] , P. Kundrátek [-] , J. Opatřil [-] (80. J. Massaniec [-] ) , J. Padych [-] (83. T. Dostál [-] ) , L. Kundrátek [-] (87. T. Buchvaldek [-] ) , P. Rubý [-]

ŽK: 59. M. Kovář , 62. F. Štěpánek - 17. T. Vengřinek , 73. K. Hudeczek , 74. J. Mac . ČK: 74. M. Kovář .
Počet diváků: 257. Rozhodčí: Řezníček Tomáš - KOTALA Filip, DUDEK Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Muzikant

Expert: Jan Ambrozek
Tip experta: výhra domácích

Kroměříž si po třech remízách konečně připíše první výhru, přestože Hlučín má formu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích