Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 14:00

11.kolo, Jihočeský | Písek | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Oslov porduhé v sezóně doma naplno bodoval.


Branky


0

Domácí hráči dali zapomenou na debakl z minulého kola a doma zabrali...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tlak hostů přinesl pouze jednu branku.

 

V prních minutách se týmy oťukávali, první střela zápasu přišla ve 4. minutě v podání domácího hráče Adama Chocholeho, ale jeho pokus mířil vysoko nad branku. V 7. minutě se osmělili také hosté v podání Milana Mendel,ale jeho střela ve skluzu těsně minula levou tyč. Domácí se snažili útočit hlavně rychlými přechody, v 10. minutě se Jan Voráček vyhnul ofsajdové pasti hostů a bežel na téměř z poloviny hřiště sám na gólmana, jeho zakončení bylo ale velice nepřesné. V polovině poločasu se hosté dostali do velkého tlaku, když během dvou minut zahrávali hned 4 rohové kopy, domácím se ale vždy vstřelení branky dokázali ubránit. Největší šanci ke skórování měl v 28. minutě hostující Michal Hadáček. Jeho povedená střela z pravé strany mířila do branky, ale domácí gólman Filip Novák s vypětím všech sil vytěsnil konečky prstů míč na rohový kop. Z následného rohu se balón odrazil k Davidovi Chálovi a jeho střela orazítkovala břevno. První branka utkání přisla v 39. minutě, Jakub Holub prostrčil míč mezi dvěma bránícími hráči k Michalovi Hadáčkovi a na jeho pozemní umístěnou střelu neměl domácí gólman nárok. Do kabin se šlo za stavu 0:1.

 

Semice svými chybami věnovali domácím výhru.

 

Hned začátek druhého poločasu přinesl změnu skóre. V 48. minutě přišla hrubá chyba hostujícího stopera Filipa Breibische. Na hranici vápna chtěl hlavou dávat gólmanovi ‘malou domu’, ten stál ale za ním a hlavička prošla mezi nohama gólamana, pro dobíhajícího Petra Zajíčka už nebyl problém míč uklidit do prázdné branky. Hračům Semic chvíli trvalo, než se z branky otřepali, ale v 61. minutě přišel centr z pravé strany a hostující Jakub Holub skluzem uklidil balón do sítě – 1:2. Domácí srovnali stav v 76. minutě, odražený míč po přímém kopu dostal k Jakobovi Kolářovi na pravou stranu a ten přízemní střelou trefil poloodkrytou branku. Hosté se snažili strhnout vítězství na svou stranu, ale ani jeden pokus v síti neskončil. Tři minuty před koncem zápasu zahrávali domácí přímý kop z levé strany, naneštěstí pro hosty jejich gólman neudržel míč ve svých rukách a Josef Picka tuto chybu potrestal vítězným gólem pro domácí.

 



Ohlasy k zápasu


SK Oslov
Václav Charvát - kapitán: Do utkání jsme šli s tím, že to bude velice těžké utkání, protože Semice se letos prezentují dobrým fotbalem, ale také utkání, které budeme chtít urvat ve svůj prospěch. Myslím, že se zápas musel lidem, co se přišli podívat, líbit. Byly vidět góly, pěkné fotbalové akce i vypjaté chvíle. Zápasu by spíš slušela remíza, ale na rozdíl např. od domácího zápasu s Borovany, se štěstí přiklonilo na naši stranu. Teď už se musíme soustředit na příští kolo, kdy přivítáme doma Skály, a do tohoto utkání opět půjdeme s jednoznačným cílem - vyhrát, aby se nám v tabulce dýchalo opět o něco lépe.




Sestavy


SK Oslov
F. Novák [-] - L. Smetana [-] , V. Charvát [-] - J. Hubáček [-] , J. Kolář [-] , A. Chochole [-] , L. Prágr [-] , O. Novák [-] - P. Zajíček [-] , J. Picka [-] , J. Voráček [-] (46. M. Průša [-] )

FC AL-KO Semice
O. Bílý [-] - D. Chvála [-] , M. Císařovský [-] , F. Breibisch [-] , D. Voříšek [-] - L. Čedík [-] , M. Hadáček [-] (87. D. Říha [-] ) , I. Antony [-] , M. Mendel [-] - R. Veleman [-] , J. Holub [-] (85. J. Kadlec [-] )

ŽK: 55. F. Breibisch .
Hráči zápasu: V. Charvát , L. Prágr - D. Voříšek , M. Mendel .
Místo: Oslov. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Měchura Petr - CHARVÁT Václav (N), BEČVÁŘ Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.