2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2020 10:15

4.kolo, MSFL , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velké Meziříčí dalo Zlínu lekci z produktivity


Branky


10

Fotbalisté Velkého Meziříčí porazili béčko Zlína 2:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gól v závěru

Jako první ovšem zahrozili domácí, když již po pěti minutách musel tvrdou střelu vyškrábnout alespoň na roh. Pak už se ale taktovky ujali mladí ševci a soupeře začali postupně přehrávat. V první velké příležitosti se ocitl Slovák, jehož umístěná střela zpoza šestnáctky šla jen těsně vedle. A protože si hosté podobným způsobem počínali i při dalších příležitostech, přišel krátce před pauzou trest. Pavlíkův centr uklidil krásnými nůžkami do sítě Demeter.

Potvrzení vedení

Tím byl dán i ráz druhého dějství. Mladí ševci navázali na výkon z prvního poločasu a znovu Velké Meziříčí zatlačili. Nečasovu střelu po rychlém brejku však zlikvidoval Kolář a ani další zlínské pokusy k úspěchu nevedly.  Dlužno podotknout, že v této fázi již domácí vsadili vše na defenzivu a přes obranný val se zlínská juniorka probíjela jen ztuha.
Navíc dvacet minut před koncem přišla druhá rána. Po rychlém kontru centroval Demeter a Šuta hlavou přidal druhý gól. Velké Meziříčí už pak zcela rezignovalo na útok a nechalo mladé ševce tvořit. Ti sice utkání nezabalili, vypracovali si řadu standardních situací, jenomže k výraznějšímu ohrožení Kolářovy brány se již nedostali.

„Nevyhrál lepší, ale efektivnější tým. Klukům kromě neproměňování šancí, s nímž bojujeme od začátku sezony, nemám co vytknout. Dnes jsme opět zahodili velké příležitosti, což mrzí dvojnásob, neboť v poli jsme si vytvořili převahu, zatímco soupeř v podstatě jenom bránil a čekal, co vymyslíme. Sám pak navíc vstřelil sice krásný gól, kterému jsem musel i já zatleskat, zdaleka to ovšem nebyla taková příležitost, ke kterým jsme se předtím dostali my,“ posteskl si zlínský kouč Jan Jelínek.

„Kluci se však nevzdali a i ve druhém poločase bojovali alespoň o vyrovnání. Zkušený soupeř to však zahustil před vlastní šestnáctkou a my jsme si už cestu k jeho brance tolik nenacházeli. Bohužel jsme pak z ojedinělého brejku inkasovali podruhé, což domácí taktiku ještě umocnilo. Sice jsme pak soupeře přitlačili ještě víc, nicméně kvůli nedůrazu při standardních situacích jsme už nedokázali utkání ani zdramatizovat,“ doplnil zlínský trenér.

V pátek hostí mladí ševci rezervu olomoucké Sigmy. Utkání se hraje netradičně od 17 hodin na Letné.

Zdroj: www.fcfasavzlin.cz



Ohlasy k zápasu



FC TRINITY Zlín B
Jan Jelínek - trenér Fastavu Zlín B: Nevyhrál lepší, ale efektivnější tým. Klukům kromě neproměňování šancí, s nímž bojujeme od začátku sezony, nemám co vytknout. Dnes jsme opět zahodili velké příležitosti, což mrzí dvojnásob, neboť v poli jsme si vytvořili převahu, zatímco soupeř v podstatě jenom bránil a čekal, co vymyslíme. Sám pak navíc vstřelil sice krásný gól, kterému jsem musel i já zatleskat, zdaleka to ovšem nebyla taková příležitost, ke kterým jsme se předtím dostali my. Kluci se však nevzdali a i ve druhém poločase bojovali alespoň o vyrovnání. Zkušený soupeř to však zahustil před vlastní šestnáctkou a my jsme si už cestu k jeho brance tolik nenacházeli. Bohužel jsme pak z ojedinělého brejku inkasovali podruhé, což domácí taktiku ještě umocnilo. Sice jsme pak soupeře přitlačili ještě víc, nicméně kvůli nedůrazu při standardních situacích jsme už nedokázali utkání ani zdramatizovat.



Sestavy


FC Velké Meziříčí
M. Kolář [-] - M. Pavlík [-] , P. Mucha [-] , D. Komínek [-] , R. Demeter [-] , M. Malata [-] (63. J. Nedvěd [-] ) , A. Plichta [-] (90. V. Crkal [-] ) , R. Šuta [-] (90. M. Malata [-] ) , M. Bouček [-] , M. Kriegsmann [-] (87. M. Sysel [-] ) , M. Puža [-]

FC TRINITY Zlín B
J. Šiška [-] - T. Slovák [-] , J. Kolář [-] , F. Němeček [-] (86. V. Staněk [-] ) , D. Venený [-] , Š. Chwaszcz [-] (86. M. Zahradník [-] ) , M. Mlýnek [-] (73. V. Gettler [-] ) , L. Hrdlička [-] (60. V. Mlýnek [-] ) , J. Pafka [-] (81. O. Strachoň [-] ) , P. Slaměna [-] , M. Nečas [-]

ŽK: 90. M. Sysel - 58. D. Venený .
Počet diváků: 498. Rozhodčí: SLOVÁČEK Adam - POCHYLÝ Stanislav, VOSTREJŽ Ivan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Michal Muzikant

Expert: Jan Ambrozek
Tip experta: výhra domácích

Zlín ještě neprohrál, ale Velké Meziříčí má sílu a doma to potvrdí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích