J. Yunis 73. (p.)
1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2020 10:15

4.kolo, MSFL , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Rosice se drží na čele


Branky


10

Velmi cenné tři body získali fotbalisté “A” týmu Slovanu Rosice, kteří dokázali ve 4. kole MSFL zvítězit na hřišti B-týmu olomoucké Sigmy 2:1. Všechny tři branky utkání padly po standardních situacích.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení hostů

Úvod utkání patřil domácím. V 7. minutě se k odraženému míči dostal Yunis a z úhlu pořádně protáhl Zádrapu, rosický brankář jeho střelu vykopl. V 11. minutě hlavičkoval po rohovém kopu nebezpečně Neuer, míč skončil metr vedle pravé tyče. V 17. minutě vystrašil Zádrapu nepovedený centr domácích z levé strany, který brankář Slovanu vytěsnil konečky prstů nad břevno. Rosičtí poprvé zahrozili ve 26. minutě, kdy se po rohovém kopu prosadil hlavou Zezula, Stoppen ale vynikajícím zákrokem změnu skóre nepřipustil. O dvě minuty později přenesl Koláčný hru z levé strany na pravou, odkud si míč navedl Dobrovodský a tvrdou střelou z 22 metrů orazítkoval břevno. Ve 29. minutě zahrávali rosičtí přímý kop, na Pazourkův centr si naskočil Dobrovodský a přesnou hlavičkou otřenou o levou tyč nedal Stoppenovi šanci – 0:1. Ve 33. minutě utekl po levé straně Šíp a jeho následný centr si málem srazil do vlastní sítě vracející se Vítámvás.

Branka posily z áčka nestačila

I v úvodu druhého poločasu byli aktivnější domácí, šanci si ale nevytvořili a tak udeřilo na druhé straně. V 56. minutě byl před šestnáctkou faulovaný Fila, Černý rozehrál přímý kop na Drbala, který míč lehce posunul Vítámvásovi a ten střelou k pravé tyči zvýšil – 0:2. V 58. minutě si na hranici šestnáctky našel odražený míč domácí Grygar, branku ale vysoko přestřelil. V 68. minutě mohl rozhodnout Fila, který se po Novákově přihrávce dostal až před Stoppena, branku však z úhlu o kousek minul. V 73. minutě dostali domácí šanci vrátit se zpět do utkání, když byl ve vápně faulovaný Fiala a nařízený pokutový kop s přehledem proměnil Yunis – 1:2. Kontaktní branka vlila domácím krev do žil, s výjimkou situace z 80. minuty, kdy po centru Yunise zakončil vedle Baďura, si ale žádnou další šanci nevytvořili a tak utkání skončilo těsnou výhrou hostů.

Zdroj: www.fc-rosice.cz



Ohlasy k zápasu


SK Sigma Olomouc B
Augustin Chromý - trenér Sigmy Olomouc B: Věděli jsme, že nás čeká velice těžký soupeř. Mají silový, agresivní a rychlý způsob hry, který nám nesedí. Na jejich standardní situace jsme se připravovali, ale dnes znovu ukázali, jak jsou v nich silní. To rozhodlo utkání. Jinak si myslím, že šance byly na obou stranách. My jsme své šance neproměnili. Dobře jsme vstoupili do obou poločasů, když jsme soupeře sevřeli. Bohužel pak přišlo potrestání z trestných kopů po našich hloupých faulech. V některých situacích si naši mladí hráči počínali naivně, ale třeba u Hausknechta nebo Hapala jsem viděl zlepšení. Budeme pokračovat v každodenní práci, získávat zkušenosti a věřím, že na jaře takové zápasy budeme schopni dotáhnout do vítězného konce. zdroj: www.sigmafotbal.cz




Sestavy


SK Sigma Olomouc B
T. Stoppen [-] - L. Neuer [-] , J. Šíp [-] (61. M. Šidlík [-] ) , D. Grečmal [-] (37. J. Fiala [-] ) , M. Diblík [-] , D. Grygar [-] , M. Hausknecht [-] , J. Yunis [-] , O. Hapal [-] (61. R. Baďura [-] ) , J. David [-] , M. Galus [-] (70. J. Beňa [-] )

FC Slovan Rosice
J. Zádrapa [-] - T. Dobrovodský [-] (67. M. Minárčik [-] ) , A. Fila [-] (79. P. Malata [-] ) , P. Drbal [-] , J. Vítámvás [-] (85. M. Kršák [-] ) , T. Selinger [-] , D. Pazourek [-] (69. E. Sedláček [-] ) , J. Černý [-] , J. Koláčný [-] (77. M. Kugler [-] ) , P. Novák [-] , T. Zezula [-]

ŽK: 55. M. Galus , 92. R. Baďura .
Počet diváků: 131. Rozhodčí: Páral Roman - KULIČKA Radek, OGRODNÍK Vlastimil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Michal Muzikant

Expert: Jan Ambrozek
Tip experta: výhra domácích

Sigma je silná na míči a na domácím hřišti si s Rosicemi poradí.

Tip: výhra domácích