1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2020 16:30

3.kolo, MSFL , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Z promočených Petřkovic odjíždělo Znojmo s jednogólovou porážkou v závěru


Branky


9

Stejný výsledek jako v minulé sezoně nepotěšil znojemské příznivce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bez branek

V prvním poločase měli více ze hry domácí hráči Petřkovic, kteří se i dostávali do šancí, které ale neproměňovali - ať už ve čtvrté minutě Ptáček, v šestéminutě Moučka či ve třinácté a třiadvacáté minutě Raab. Už v průběhu prvního poločasu hostující trenér Volf vystřídal hned dva hráče, ale k šanci se jeho svěřenci dostali až k závěru poločasu, kdy Tomáš Okleštěk chytře zahrál přímý kop a málem překvapil domácího gólmana. Do šaten se tak šlo za bezbrankového stavu.

Podmáčený terén

Ve druhé půli byla hra znojemských o poznání lepší. Jenže zlepšení žel pro ně a jejich fanoušky neznamenalo žádnou větší gólovou šanci. Navíc v šestašedesáté minutě začalo v Ostravě silně pršet a o čtvrt hodiny později se domácí jediným gólem zápasu postarali o to, že tři body zůstaly, stejně jako v minulé sezoně po stejném výsledku, na Odře. Žel terén byl pak už velmi neregulérní, míč se takřka po celé ploše zastavoval ve vodě a už ani jedna strana neměla šanci na vstřelení pojišťovací druhé branky v případě domácích Petřkovic či srovnání v podání Znojma.

Po třech zápasech tak má Znojmo v tabulce tři body, v tabulce pravdy jsou na nule a skóre mají také vyrovnané 3:3. V dalším zápase ve čtvrtém kole Moravskoslezské fotbalové ligy hostí doma FC Dolní Benešov v pátek 28.července. od 19:00, ještě předtím je však v úterý 25.8. od 17:30 čeká pohárový duel v Tasovicích.

Naopak pro Petřkovice to byl po výprasku v prvním kole druhá výhra v řadě a jsou tak na šesti bodech. Odru ve středu v poháru čeká Nový Jíčín a o tři dny později změří na domácím hřišti síly s Frýdkem- Místkem.

 

Zdroj: www.1scznojmo.cz



Ohlasy k zápasu



1. SC Znojmo FK
Milan Volf - trenér 1. SC Znojmo: Vstoupili jsme do utkání špatně, špatným pohybem, bojácným, neudrželi jsme vepředu míč. Nebyl jsem spokojen, takže jsme ještě v prvním poločase provedli dvě střídání, ale pořád jsme byli na můj vkus bojácní, nedali jsme si moc přihrávek za sebou vyjma neefektivních vzadu. Ve druhém poločase už to bylo lepší, ale pak začalo pršet a hráli jsme proti silnému větru. Při brance jsme neodkopli míč, který se přibrzdil v kaluži a domácím se podařilo skórovat.



Sestavy


FC Odra Petřkovice
J. Lapeš [-] - O. Moučka [-] (66. D. Smékal [-] ) , L. Raab [-] (66. L. Ptáček [-] ) , D. Mládek [-] , J. Holzer [-] , R. Plesník [-] , M. Praus [-] , J. Ptáček [-] , M. Neumann [-] (79. M. Strakoš [-] ) , M. Sporysz [-] , V. Wala [-]

1. SC Znojmo FK
J. Koukal [-] - T. Vocílka [-] (88. R. Pohanka [-] ) , M. Krakovčík [-] , P. Pacula [-] , M. Zedníček [-] (79. M. Garčic [-] ) - D. Štrombach [-] (33. M. Řehola [-] ) , . Contreras [-] , T. Okleštěk [-] (83. M. Longo [-] ) , F. Malár [-] , M. Moravec [-] - M. Bašič [-] (23. D. Poláček [-] )

ŽK: 58. L. Raab , 61. V. Wala , 83. M. Praus - 83. M. Moravec , 88. T. Vocílka , 90. M. Garčic .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Kolář Jaroslav - ZAORAL Vít, MRÁZEK Peter.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Michal Muzikant

Expert: Jakub Lapeš
Tip experta: výhra domácích

Věřím domácím, že navážou na výhru nad Baníkem.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích