1:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.08.2020 10:30

3.kolo, MSFL , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Juniorka Ševců byla blízko vítězství, proti Hanákům však vybojovala pouze bod


Branky


9

Juniorka ševců si ani ve třetím kole Moravskoslezské fotbalové ligy neodpustila výpadek v závěru střetnutí. Zatímco minulý týden však ještě stihla na Vysočině urvat výhru zpět, tentokrát v domácím prostředí proti Kroměříži dva body ztratila a remizovala 1:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

„Je to ztráta, protože po většinu zápasu jsme byli lepším týmem, dařila se nám kombinace, dostávali jsme se do šancí, bohužel nedokážeme soupeři odskočit o dva góly. Pak bychom dohrávali více v klidu. I do třetice jsme na to doplatili, přitom příležitostí jsme měli více než dost. Za to jejich neproměnění jsme pak zaplatili,“ konstatoval zlínský trenér Jan Jelínek.

A to přitom Hanáci vyrovnávali z poslední standardní situace, kdy si slabší chvilku vybral jinak pozorný Rakovan. Na Fládrovu střelu téměř od postranní čáry však zareagoval pozdě a o to víc pak mohly žlutomodré mrzet předchozí neproměněné tutovky. Za zmínku stojí zejména sólo Nečase, které nohou zlikvidoval Dostál, jenž si poradil i s umístěnou střelou Hrdličky. Recept tak na něj v úvodu druhého dějství našel pouze Martin Mlýnek, když na zadní tyči zužitkoval rohový kop.

Už v prvním poločase přitom mohli zlínští mladíci pomýšlet na víc než na bezbrankovou remízu. Po počátečním náporu Kroměříže se rychle oklepali, začali dobře kombinovat a postupně nacházeli skulinky v hostující defenzivě. Těch však nevyužili, i když výkonem určitě nezarmoutili. Jedinou kaňkou tak zůstává nevydařený závěr střetnutí.

„Na gól se strašně nadřeme, i když v poli máme převahu a umíme se dostat až do koncovky. Tam nám však zatím potřebná kvalita schází. Každopádně kluky za nasazení, důraz i pracovitost musím pochválit, protože celý zápas odmakali parádně a tři body si zasloužili. Soupeř nám hrozil pouze z brejků a standardních situací a je škoda, že právě po jedné z nich jsme inkasovali hodně smolný gól,“ zopakoval Jan Jelínek.

Příští neděli zajíždí juniorka ševců do Velkého Meziříčí.

zdroj: www.fcfastavzlin.cz



Ohlasy k zápasu


FC TRINITY Zlín B
Jan Jelínek - trenér FC Fastavu Zlín B: Je to ztráta, protože po většinu zápasu jsme byli lepším týmem, dařila se nám kombinace, dostávali jsme se do šancí, bohužel nedokážeme soupeři odskočit o dva góly. Pak bychom dohrávali více v klidu. I do třetice jsme na to doplatili, přitom příležitostí jsme měli více než dost. Za to jejich neproměnění jsme pak zaplatili.Na gól se strašně nadřeme, i když v poli máme převahu a umíme se dostat až do koncovky. Tam nám však zatím potřebná kvalita schází. Každopádně kluky za nasazení, důraz i pracovitost musím pochválit, protože celý zápas odmakali parádně a tři body si zasloužili. Soupeř nám hrozil pouze z brejků a standardních situací a je škoda, že právě po jedné z nich jsme inkasovali hodně smolný gól.




Sestavy


FC TRINITY Zlín B
M. Rakovan [-] - T. Slovák [-] , J. Kolář [-] , F. Němeček [-] , D. Venený [-] , Š. Chwaszcz [-] (67. O. Strachoň [-] ) , L. Hrdlička [-] (86. T. Uhřík [-] ) , M. Mlýnek [-] (71. V. Mlýnek [-] ) , J. Pafka [-] , P. Slaměna [-] , M. Nečas [-] (91. M. Zahradník [-] )

SK Hanácká Slavia Kroměříž
J. Dostál [-] - T. Matoušek [-] , O. Tiahlo [-] , P. Zavadil [-] - M. Machálek [-] , J. Pančochář [-] (78. B. Mustafić [-] ) , T. Masař [-] (60. E. Vasiljev [-] ) , M. Cupák [-] , P. Červenka [-] (34. M. Votava [-] ) - D. Plecitý [-] (68. Z. Fládr [-] ) , M. Kovář [-]

ŽK: 26. O. Tiahlo , 59. J. Pančochář , 78. Z. Fládr , 91. M. Kovář .
Počet diváků: 290. Rozhodčí: Ogrodník Vlastimil - KOSTELNÍK Tomáš, GREČMAL Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Michal Muzikant

Expert: Jakub Lapeš
Tip experta: remíza

Tipuju vyrovnanou bitvu, kde se nakonec oba týmy rozejdou smírně s bodem.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů