0:1
(0:0)
60. L. Raab
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.08.2020 10:15

2.kolo, MSFL , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Baník doma opět padl


Branky


60. L. Raab
6

Béčko Baníku se nedočkalo bodů ani ve druhém domácím utkání. Ve 2. kole MSFL prohrál Baník v derby s Petřkovicemi 0:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bez branek

Co si trenér Daniel Tchuř před utkáním s Petřkovicemi přál, se splnilo jen částečně. Baník byl v první půli přece jen aktivnějším týmem, to ano. Ale moment překvapení chyběl a finální fáze, po jejímž zkvalitnění trenér baníkovské rezervy před utkáním volal, se příliš nezlepšila. Do petřkovické šestnáctky se sice sneslo několik centrů, obrana hostů si s nimi však bez větších potíží poradila.

Rozhodnutí

Podobný obraz byl k vidění i po pauze. Baník se snažil dobýt petřkovickou obranu. Marně. Když už se domácí dostali ke střele, která prolétla obranným valem, mířila mimo, jako v případě pokusu Timofeje Barkova, který se takto pokoušel uspět dvakrát.

Rozhodnutí přišlo v 61. minutě a obstaral jej Lukáš Raab. Dostal Petřkovice do vedení a vyrovnání už, jak se ukázalo, v silách Baníku nebylo.

Fotbalisté béčka Baníku Ostrava tak podruhé za sebou prohráli na domácím hřišti a nevstřelili ani jednu branku. Po drtivé prohře 0:3 se Znojmem nestačili v derby na Petřkovice a po dvou kolech zůstávají bez bodu se skóre 0:4. Naopak Petřkovice částečně odčinily domácí porážku rovněž 0:3 s Otrokovicemi. 

Baník se bude snažit odlepit od posledního místa v tabulce a k tomu se bude muset pokusit zabrat na venkovním hřišti, protože ve třetím kole Moravskoslezské fotbalové ligy zajíždí na půdu stoprocentního Frýdku-Místku, který ještě neinkasoval a má skóre 5:0. 

Naopak Petřkovice budou mít šanci na reparát před domácím publikem, když přivítají Znojmo.

zdroj: www.fcb.cz



Ohlasy k zápasu


FC Baník Ostrava B
Daniel Tchuř - trenér Baníku Ostrava B: „Věřím, že stejně jako proti Znojmu budeme chtít být tím aktivnějším týmem, nečekat, s čím na nás vyrukuje soupeř. Ale zásadní zlepšení musí přijít ve finální fázi, kde nám proti Znojmu chyběla kvalita. A zlepšit musíme také bránění soupeřových protiakcí. Pokud se obou těchto aspektech zlepšíme, věřím, že derby zvládneme,“ říkal před zápasem.




Sestavy


FC Baník Ostrava B
R. Murin [-] - A. Mooc [-] , M. Kostka [-] (46. M. Urban [-] ) , J. Fulnek [-] , S. Kulig [-] , T. Barkov [-] (64. A. Zajíček [-] ) , R. Lokša [-] , P. Jaroň [-] , M. Velner [-] , D. Hasala [-] , R. Zálešák [-]

FC Odra Petřkovice
J. Lapeš [-] - O. Moučka [-] (85. L. Ptáček [-] ) , L. Raab [-] (90. D. Smékal [-] ) , D. Mládek [-] , J. Holzer [-] , R. Plesník [-] , M. Praus [-] , J. Ptáček [-] , M. Neumann [-] , M. Sporysz [-] , V. Wala [-]

ŽK: 54. J. Fulnek , 85. J. Martiník - 88. M. Sporysz .
Počet diváků: 450. Rozhodčí: KOTALA Filip - KULIČKA Radek, PÁRAL Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Michal Muzikant

Expert: Antonín Plichta
Tip experta: remíza

Oba celky nečekaně prohrály s outsidery. Budou to chtít napravit a rozdělí se po bodu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích