2:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.08.2020 17:00

2.kolo, MSFL , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kroměříž znovu nezvítězila


Branky


19. M. Kovář , 64. M. Kovář - 36. T. Zezula , 67. A. Fila
6

V prvním mistrovském utkání nové sezóny Fortuna MSFL remizovali fotbalisté “A” týmu Slovanu na půdě Kroměříže 2:2. Domácí šli v zápase dvakrát do vedení, rosičtí ale dokázali díky Zezulovi a Filovi pokaždé odpovědět a tak utkání skončilo dělbou bodů.V prvním mistrovském utkání nové sezóny Fortuna MSFL remizovali fotbalisté “A” týmu Slovanu na půdě Kroměříže 2:2. Domácí šli v zápase dvakrát do vedení, rosičtí ale dokázali díky Zezulovi a Filovi pokaždé odpovědět a tak utkání skončilo dělbou bodů.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Remíza

Ve 3. minutě zahráli domácí rohový kop a Machálkův volej proletěl metr vedle pravé tyče. V 19. minutě odcentroval z levé strany Červenka a Kovář přesně umístěnou hlavičkou poslal míč ke vzdálenější tyči – 1:0. Rosičtí mohli odpovědět ve 23. minutě, kdy Selinger našel přesným pasem za obranu nabíhajícího Pazourka, ten však branku Kofroně přestřelil. Ve 35. minutě centroval zprava Černý, Minárčikovu hlavičku na přední tyči domácí obrana odvrátila. Minutu na to zahrával Černý po faulu na Koláčného přímý kop z nebezpečné pozice, jeho centr sice Kofroň dokázal vyrazit, proti dorážce Zezuly už byl ale bezmocný – 1:1.

 

A znovu

Domácí mohli jít znovu do vedení v 57. minutě, kdy centr z pravé strany přilétl k osamocenému Červenkovi, toho však vynikajícím zákrokem vychytal na brankové čáře Zádrapa. V 64. minutě skončila nepovedená střela domácích na kopačkách Kováře, který se uvnitř šestnáctky s míčem otočil a následně jej poslal přesně k pravé tyči – 1:1. Rosičtí odpověděli téměř okamžitě. Černého přímý kop vyboxoval střídající Dostál pouze ke Koláčnému, který jej pohotově poslal zpět na branku domácích a Fila šikovnou tečí vyrovnal – 2:2. V 80. minutě se na velkém vápně hostů uvolnil Votava, jeho tvrdou střelu Zápdrapa vyrazil. V 89. minutě mohl strhnout výhru na stranu Slovanu Dobrovodský, jeho střela z těžké pozice ale postrádala větší přesnost.

 

Kroměříž tak podruhé v sezoně pouze remizovala. V příštím kole to bude chtít napravit na půdě béčka Zlína. Naopak pro Rosice to byl po odloženém duelu na hřišti Jihlavy B úvodní zápas MSFL a v dalším kole se představí poprvé domácím fanouškům proti Velkému Meziříčí.

 

zdroj:www.fc-rosice.cz



Ohlasy k zápasu


SK Hanácká Slavia Kroměříž
Bronislav Červenka - trenér Kroměříže: Soupeř výborně bránil. Má dobré stopery a kompaktní obranu. Je těžké jim dát gól. To prokázal už v minulé sezoně, kdy dostal málo branek. Kluci plnili pokyny a byli celý zápas lepší, ale soupeř uhrál šťastně bod. Je škoda, že jsme neproměnili ještě nějakou situaci. Oproti zápasu s Uherským Brodem byl náš výkon lepší.




Sestavy


SK Hanácká Slavia Kroměříž
Z. Kofroň [-] (46. J. Dostál [-] ) - P. Zavadil [-] , O. Tiahlo [-] , T. Matoušek [-] - P. Červenka [-] (90. E. Mlčoch [-] ) , T. Masař [-] (73. Š. Vyhlíd [-] ) , M. Machálek [-] , M. Cupák [-] , J. Pančochář [-] (78. Z. Fládr [-] ) - M. Kovář [-] , D. Plecitý [-] (69. M. Votava [-] )

FC Slovan Rosice
J. Zádrapa [-] - A. Fila [-] (79. P. Malata [-] ) , P. Drbal [-] , J. Vítámvás [-] , T. Selinger [-] , D. Pazourek [-] (61. T. Dobrovodský [-] ) , J. Černý [-] , J. Koláčný [-] (77. M. Kugler [-] ) , P. Novák [-] , M. Minárčik [-] (61. T. Praks [-] ) , T. Zezula [-]

ŽK: 34. P. Červenka , 41. T. Matoušek , 45. M. Kovář - 50. D. Pazourek , 90. P. Novák , 90. J. Černý .
Počet diváků: 276. Rozhodčí: ZAORAL Vít - SILNÝ Zdeněk, HUBENÝ Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Michal Muzikant

Expert: Antonín Plichta
Tip experta: remíza

Kroměříž nedala v minulém kole gól a silnou defenzivu mají i Rosice, které by mohly uhrát remízu.

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích