2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.08.2020 10:15

2.kolo, MSFL , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Uničov na body stále čeká


Branky


6

Druhé utkání po sobě odehrálo béčko v rámci Moravskoslezské fotbalové ligy na domácím hřišti. Tentokrát vyzvalo Uničov, jako obvykle s několika odchovanci Sigmy v sestavě. Po prvním bezbrankovém poločase se Olomoučtí prosadili na začátku druhé půle, když v rychlém sledu zajistili vítězství Zmrzlý a Daněk.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bez branek

V prvním poločase se obě mužstva snažila hrát kombinační fotbal, více na míči však byli domácí. První střelu na bránu si ale připsali Uničovští, povedený volej však Reichl vytěsnil. Poté se více začali dostávat do zakončení hráči v modrém. Nejprve pálil z první Grygar, jeho střela minula bránu brankáře Uvízla. Zajímavý střelecký pokus z 20 metrů předvedl ve 22. minutě Pavel Zifčák. Jeho svižná střela ale pouze proletěla kolem pravé tyče. Ve 34. minutě se znovu připomněl Zifčák, když si naskočil na roh Zmrzlého. Jeho hlavička minula břevno uničovské brány.

Další zajímavý moment přišel ve 41. minutě. Michal Galus si navedl míč do středu hřiště, zpoza vápna vystřelil a teč uničovského obránce vystrašila brankáře Uvízla. Míč totiž skončil těsně nad. Na závěr prvního poločasu ještě Uničov zahrozil z rohového kopu. Na hlavičku soupeře byl ale Reichl připraven.

Zúročení převahy

Do druhé půle vstoupila Sigma aktivně a byla za to odměněna. Zifčák přiťuknul ve vápně míč na nabíhajícího Zmrzlého a ten propálil brankáře Uvízla. V 53. minutě se tak poprvé na světelné tabuli měnilo skóre.

Hráči v modrém byli nadále při chuti, a tak se skóre brzy znovu změnilo. Šíp našel ve vápně Daňka, který přízemní střelou prostřelil uničovského gólmana. V 60. minutě šla tedy Sigma do vedení 2:0. V 68. minutě se do dobré šance dostal Vichta. Ten se pokoušel obstřelit brankáře Reichla, obstřelil však i olomouckou bránu.

Třetí branku mohli sigmáci přidat v 70. minutě. Grygar potáhl středem hřiště míč, vypálil, jeho střela jen orazítkovala levou tyč. V poslední desetiminutovce Sigma ještě několikrát zahrozila, branku už ale diváci neviděli. Svěřenci trenéra Chromého si tak připsali první vítězství v sezóně.

Příští mistrovské utkání čeká B-tým v neděli 23.srpna od 16:30 na hřišti Uherského Brodu. Uničov se utká doma s Otrokovicemi v neděli v 10:15.

Zdroj:www.sigmafotbal.cz



Ohlasy k zápasu


SK Sigma Olomouc B
Augustin Chromý - trenér Sigmy Olomouc B: V dnešním zápase nastoupila sestava, kterou jsme s trenéry skládali až po včerejším zápase A-týmu. V tomto složení, jak už to u béčka bývá zvykem, jsme dnes hráli poprvé. Chyběly nám tak některé automatismy u dvojic hráčů, které se ve stabilizované sestavě normálně vyskytují. Proto nám to občas „drhlo“. Kluky ale musím pochválit, že v těžkých podmínkách a s velice těžkým soupeřem, to zvládli. Uničov má ve svém kádru hráče, kteří jsou na třetí ligu nadstandardní, například Ambrozek, Bača, Vichta, a proto je dnešní vítězství vydřené. Rozhodly dvě dobře zahrané situace a efektivita.




Sestavy


SK Sigma Olomouc B
M. Reichl [-] - J. Kotouč [-] , J. Šíp [-] (66. D. Grečmal [-] ) , M. Diblík [-] , M. Galus [-] , D. Grygar [-] (82. M. Hausknecht [-] ) , J. Yunis [-] , K. Daněk [-] (90. J. Fiala [-] ) , P. Zifčák [-] , L. Neuer [-] , O. Zmrzlý [-]

SK Uničov
T. Uvízl [-] - J. Ambrozek [-] , V. Koutný [-] , J. Můčka [-] , J. Svoboda [-] (60. R. Vasiljev [-] ) , M. Krayzel [-] , D. Bača [-] , P. Purzitidis [-] , T. Komenda [-] , J. Vichta [-] , A. Krč [-] (60. P. Kasal [-] )

ŽK: 48. D. Grygar , 87. O. Zmrzlý - 24. D. Bača , 83. J. Ambrozek .
Počet diváků: 185. Rozhodčí: Vostrejž Ivan - KOLÁŘ Jaroslav, SLABÝ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Michal Muzikant

Expert: Antonín Plichta
Tip experta: výhra hostů

V Uničově jsme první kolo zvládli, ale má tradičně silný tým a zaváhání v Olomouci napraví.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích