0:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.08.2020 17:00

2.kolo, MSFL , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Frýdek je na vlně. Otrokovicím dal lekci


Branky


3. L. Žondra , 14. A. Varadi (p.) , 53. D. Dziuba
6

Fotbalisté Frýdku-Místku navázali na úvodní kolo. Znovu nedostali gól a znovu zvítězili. Tentokrát v Otrokovicích 3:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vydařený úvod

Fotbalisté Frýdku-Místku vstoupili do duelu s Otrokovicemi ve velkém stylu. Hned ve třetí minutě se totiž radovali z úvodní branky. Po rychlé akci na levé straně si na přední tyč naběhl navrátilec do českého fotbali Libor Žondra a z malého vápna se nemýlil. A ve čtrnácté minutě už to bylo o dvě branky a hosté mířili za pohodlným vítězstvím. Jan Koňařík totiž tvrdě srazil soupeře ve vlastním pokutovém území, viděl za to žlutou kartu a Valcíři měli ještě k dispozici pokutový kop. K jeho exekuci se postavil exligový útočník Adam Varadi a střelou po zemi poslal brankáře Juraje Semanka na druhou stranu. 0:2.

Ještě ve dvacáté minutě musel hřiště opustit střelec úvodní branky. V následujících minutách do konce poločasu se domácí Viktorka snažila o snížení stavu, což by jim dalo naději na bodový zisk, ale nepovedlo se jí to a do šaten tak šli výrazně spokojenější hosté.

Rychlý gól a konec

I do druhého poločasu měl lepší nástup hostující Frýdek-Místek. Přestože domácí trenér o přestávce prostřídal, tak po osmi minutách definitivně zlomil  odpor Otrokovic a s ním i šanci na bodový zisk z tohoto zápasu. Hrdinou hostujícího celku byl Denis Dziuba, který byl na konci akce, která znamenala vedení 3:0. Přesto si domácí Otrokovice ještě dvě šance vytvořily, ale ani jednu neproměnily. Nejprve otrokovičtí hráči trefili bránícího hráče stojícího na brankové čáře a následně neproměnili tutovku do prázdné branky. Z utkání tedy odešli s debaklem 0:3. V dalším zápase pojedou na půdu Uničova a Frýdek-Místek bude hájit vítěznou sérii proti béčku Baníku Ostrava.



Ohlasy k zápasu


FC Zlínsko
Roman Matějka - trenér Otrokovic: Nezachytili jsme brejkovou situaci a hned z první akci jsme inkasovali branku. Potom jsme vyrobili nesmyslnou penaltu a tím se utkání rozhodlo v úvodních patnácti minutách. V prvním poločase jsme si vytvořili ještě jednu velkou šanci, ale nedali jsme ji. Dvě šance jsme nedali ještě za stavu 0:3.




Sestavy


FC Zlínsko
J. Semanko [-] - F. Přikryl [-] (81. M. Vašulka [-] ) , T. Dekleva [-] , Š. Přikryl [-] (64. A. Bahounek [-] ) , J. Kiška [-] , M. Schlehr [-] (64. M. Fiala [-] ) , A. Jasenský [-] , M. Minář [-] (76. J. Červenka [-] ) , J. Koňařík [-] (46. L. Vychodil [-] ) , F. Markovič [-] , M. Malý [-]

MFK Frýdek-Místek
M. Bárta [-] - P. Literák [-] , D. Straňák [-] , J. Dudek [-] - M. Skwarczek [-] (87. V. Kaňák [-] ) , M. Bzirský [-] (66. M. Hladík [-] ) , R. Russmann [-] , D. Dziuba [-] , T. Hykel [-] (84. S. Šeba [-] ) - A. Varadi [-] (77. V. Hajnoš [-] ) , L. Žondra [-] (21. J. Teplý [-] )

ŽK: 13. J. Koňařík , 24. F. Přikryl - 88. M. Skwarczek .
Počet diváků: 240. Rozhodčí: ROSICKÝ Jakub - PFEIFER Michal, VOLEK Stanislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Michal Muzikant

Expert: Antonín Plichta
Tip experta: výhra hostů

Otrokovice překvapivě vyhrály v Petřkovicích, ale Frýdek chce postoupit a zvládl duel na Sigmě, zvládne jej i teď.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů