0:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.08.2020 17:00

1.kolo, MSFL , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Otrokovice začaly pod novým koučem nečekanou výhrou


Branky


8

Otrokovice dokázaly v Petřkovicích zvítězit hladce 3:0 a trenér Roman Matějka tak zažil vítěznou premiéru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva góly, jeden platil

Otrokovice v prvním kole zavítaly na hřiště Petřkovic, kde rozhodně před utkáním nebyly favority, protože v právě uplynulé sezoně skončila Odra na třetí příčce Moravskoslezské fotbalové ligy a Otrokovice byly až dvanácté. V pauze však tým převzal Roman Matějka, který do té doby vedl divizní Kozlovice a přivedl si s sebou i dvě posily z celku z přerovska Štěpána Přikryla a Martina Schlehra.

A právě druhý jmenovaný otevřel skóre zápasu v osmadvacáté minutě, když dostal po akci z pravé strany krásnou kolmici mezi obránce a přízemní střelou podél brankáře poslal hosty do vedení. Sedm minut před touto brankou se ještě radovali domácí, ale radost jim přerušil zvednutý praporek, a tak šly o poločasové přestávce do šaten šťastnější hosté z Viktorky.

Navýšení vedení

Na první velkou šanci po změně stran si diváci museli počkat až do šedesáté minuty. Po hodině hry ji měly domácí Petřkovice, ale otrokovický brankář Juraj Semankou svůj celek fantasticky podržel a udržel jednobrankové vedení. A o pár minut později neproměněné šance domácí litovali, protože Otrokovice zahrávaly rohový kop z levé strany, který ještě obrana dokázala odvrátit až na půlku, ale přišel dlouhý míč opět na levou stranu a reparát v podobě centru. Ten byl přízemní a důrazem ve skluzu jej dopravil na zadní tyči do sítě Michal Malý.

Osm minutě před závěrečným hvizdem zápas definitivně rozhodl Adam Bahounek, který skrotil skákající balón a mířil sám na brankáře, kterého střelou k tyči prostřelil. Stejný hráč měl na kopačce ještě jednu branku, ale nedal. 

Přesto jeho celek zvítězil vysoko 3:0.



Ohlasy k zápasu



FC Zlínsko
Roman Matějka - trenér Otrokovic: Celý tým hodně dobře odpracoval celý zápas. Dělali přesně to, co jsme po nich chtěli, hráli jako tým a jsem spokojený, protože přesně takhle by měl vypadat náš fotbal. Sezonu rozhodují náhradníci, a to dnes potvrdil Adam Bahounek, který jeden gól dal a druhý mohl přidat.



Sestavy


FC Odra Petřkovice
J. Květon [-] - M. Honiš [-] , O. Moučka [-] , L. Raab [-] (65. D. Smékal [-] ) , D. Mládek [-] , R. Plesník [-] , M. Praus [-] , L. Ptáček [-] (46. J. Ptáček [-] ) , M. Neumann [-] , M. Sporysz [-] , V. Wala [-]

FC Zlínsko
J. Semanko [-] - F. Přikryl [-] , T. Mlýnek [-] (81. M. Vašulka [-] ) , T. Dekleva [-] , Š. Přikryl [-] (73. A. Bahounek [-] ) , J. Kiška [-] (68. M. Minář [-] ) , M. Schlehr [-] (84. L. Vychodil [-] ) , A. Jasenský [-] , J. Koňařík [-] , F. Markovič [-] , M. Malý [-] (89. J. Červenka [-] )

ŽK: 8. L. Ptáček , 36. V. Wala , 71. R. Plesník - 7. J. Kiška , 27. M. Malý .
Počet diváků: 247. Rozhodčí: Bebenek Petr - ČERNOEVIČ Alexandr, ŽUROVEC David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Michal Muzikant

Expert: Adam Bahounek
Tip experta: výhra hostů

Tady nemůžu tipovat jinak než naše vítězství. Domácí mají velkou kvalitu, ale věřím, že budeme poctivě bránit a využijeme nějakou šanci a zvítězíme.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích