1:3
(0:1)
23. A. Plichta
55. R. Šuta
74. R. Demeter (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.08.2020 10:15

1.kolo, MSFL , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Uničov se loučil s legendou, ale prohrál


Branky


58. J. Můčka - 23. A. Plichta , 55. R. Šuta , 74. R. Demeter (p.)
8

Uničovští fotbalisté nezvládli vstup do nové sezony a s Velkým Meziříčím prohrali 1:3.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Loučení

Ještě před startem nedělního zápasu se v Uničově loučili s dlouholetým kapitánem a legendou tamního fotbalu Romanem Vejvodou. Ten v dresu Uničova působil patnáct let. A rozlučku si asi představoval jinou. Jeho bývalí spoluhráči sice nezačali špatně a do šancí se dostal nejprve Krč a následně Ambrozek. Ale větší šance začali mít hosté. Nejprve jeden z hráčů Velkého Meziříčí trefil tyč.

Následně už ve 24. minutě šel Antonín Plichta sám na brankáře Uvízla. Sice jej stíhal Roman Vasiljev, ale Plichta vystřelil nechytatelně po zemi podél Uvízla.

Následně se uničovští snažili dostat do dobře organizované obrany Velkého Meziříčí, ale to se jim nedařilo.

 

Tlak ukončený penaltou

Ve druhém poločase byl obraz hry stejný jako v tom prvním. Ani jeden z týmů si nevytvářel žádné vyložené šance. Ale v pětapadesáté minutě zamíchal s balonem Petr Dolejš a jeho nadýchaný centr uklidil hlavou do prázdné brány Radim Šuta.

Paradoxně tahle branka uničovské nakopla. Dostali se k rohovému kopu a nastoupali do brány. Centr směrem k brankáři protečoval až do sítě obránce Jakub Můčka a hlavou snížil. Potom si začali domácí vytvářet tlak, ale žádný ze závarů ve vyrovnání neproměnili. Šance měl i Jakub Vichta, který dvakrát nebezpečně vypálil z přímého kopu, ale brankář Vělmezu byl vždycky proti a míč za záda nepustil. Jednou pak dělovkou těsně minul.

A když už to vypadalo, že Uničov přichází na to, jak se do defenzivy hostů dostat, objevil se v jejich vápně znovu Dolejš, dvakrát zasekl a byla z toho penalta, kterou bezpečně proměnil Robin Demeter.

Velké Meziříčí tak v Uničově vyhrálo 3:1



Ohlasy k zápasu


SK Uničov
Dušan Žmolík - trenér Uničova: Byl to zápas o tom, abychom se dostali do dobře organizované obrany. To se nám nedařilo. Sice jsme nějaké šance měli, ale soupeř výborně bránil. Věděl o našich silných stránkách a nepustil do hry naše útočníky Komendu s Krčem, kteří měli na práci s míčem málo času. Hráli jsme pomalu a každý z hráčů měl o dotek navíc. To soupeři vyhovovalo. Soupeř vyhrál zaslouženě.




Sestavy


SK Uničov
T. Uvízl [-] - R. Vasiljev [-] , V. Koutný [-] , J. Můčka [-] , J. Svoboda [-] , D. Bača [-] , P. Kasal [-] (75. P. Purzitidis [-] ) , T. Komenda [-] , J. Vichta [-] (82. V. Kamas [-] ) , J. Ambrozek [-] , A. Krč [-]

FC Velké Meziříčí
M. Kolář [-] - D. Komínek [-] , R. Demeter [-] (90. M. Malata [-] ) , M. Sysel [-] , A. Plichta [-] (84. F. Kotoun [-] ) , J. Nedvěd [-] , P. Mezlík [-] , R. Šuta [-] (68. M. Bouček [-] ) , P. Dolejš [-] (84. P. Partl [-] ) , M. Kriegsmann [-] , M. Puža [-]

ŽK: 1. M. Kriegsmann , 19. P. Dolejš .
Počet diváků: 205. Rozhodčí: Mrázek Petr - ZAORAL Vít, SLOVÁČEK Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Michal Muzikant

Expert: Adam Bahounek
Tip experta: výhra domácích

Uničov bude hrát opět hodně vysoko. Mají výborný tým, který hraje dlouho spolu. Velkému Meziříčí odešel střelec Simr. Věřím domácím.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích