1:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.08.2020 10:30

1.kolo, MSFL , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Juniorka Ševců přišla o výhru v poslední minutě


Branky


8

Juniorka ševců měla v úvodním kole MSFL nakročeno k velmi cennému vítězství nad béčkem Slovácka. V domácím prostředí držela zuby nehty těsné vedení, bojovnější soupeř však v samotném závěru urval alespoň remízu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skvělý začátek

„Sice jsme přišli o výhru až na samotném konci, nicméně vyrovnání viselo ve vzduchu hodně dlouho a vzhledem k průběhu zápasu je asi spravedlivé. Nám patřil první poločas, Slovácko bylo lepší ve druhé půli a trochu šťastnou shodou okolností nakonec míč do sítě dotlačilo,“ hodnotil vstup do nové sezony zlínský trenér Jan Jelínek.

Začátek zápasu se přitom mladým ševcům opravdu povedl. Po hezké akci otevřel skóre Martin Mlýnek a i další chvíle patřily žlutomodrým. V asi největší šanci podržel hosty gólman Andres, jenž vytáhl umístěnou střelu Slaměny na tyč. „Do přestávky byla naše hra solidní, dobře jsme kombinovali, vytvářeli jsme si šance a z této převahy jsme určitě měli vytěžit víc,“ věděl zlínský kouč.

Skvělý konec

Zvlášť když se po obrátce obraz hry změnil. Slovácko přidalo na důrazu, mladí ševci začali ztrácet půdu pod nohama a uchylovali se většinou pouze k nakopávaným balonům. To více sedělo hostům z Uherského Hradiště a logickým vyústěním jejich snahy byla i vyrovnávací trefa, kdy se po šťastném odrazu míče a předchozí skrumáži prosadil zblízka Suchý.

„To se ve fotbale stává a za to bych se na kluky snad ani tolik nezlobil. Hodně nespokojený jsem ale s tím, jakým způsobem jsme se ve druhé půli prezentovali. Ustoupili jsme od naší hry, nedokázali jsme zareagovat na agresivitu soupeře, nepodrželi jsme balon a příliš nám nepomohla ani střídání. Kluci sice makali, chyběl nám však větší klid v mezihře a o vyrovnání jsme si koledovali,“ uznal Jan Jelínek.

Příští neděli vyrážejí mladí ševci do Jihlavy, kde se dopoledne utkají s tamním béčkem Vysočiny.

Zdroj: www.fcfastavzlin.cz



Ohlasy k zápasu


FC TRINITY Zlín B
Jan Jelínek - trenér FC Fastavu Zlín: Sice jsme přišli o výhru až na samotném konci, nicméně vyrovnání viselo ve vzduchu hodně dlouho a vzhledem k průběhu zápasu je asi spravedlivé. Nám patřil první poločas, Slovácko bylo lepší ve druhé půli a trochu šťastnou shodou okolností nakonec míč do sítě dotlačilo. Do přestávky byla naše hra solidní, dobře jsme kombinovali, vytvářeli jsme si šance a z této převahy jsme určitě měli vytěžit víc.




Sestavy


FC TRINITY Zlín B
J. Lebánek [-] - Š. Chwaszcz [-] , J. Kolář [-] , F. Němeček [-] , D. Venený [-] , L. Hrdlička [-] (66. V. Mlýnek [-] ) , M. Mlýnek [-] (87. O. Strachoň [-] ) , J. Pafka [-] (54. M. Zahradník [-] ) , P. Slaměna [-] (78. T. Uhřík [-] ) , T. Slovák [-] , M. Nečas [-]

1. FC Slovácko B
J. Andres [-] - J. Jamný [-] (79. R. Janás [-] ) , M. Tomaštík [-] , P. Juroška [-] , D. Kostka [-] , J. Srubek [-] , M. Suchý [-] , F. Vecheta [-] , A. Řihák [-] (31. M. Kudela [-] ) , J. Pek [-] (46. D. Velecký [-] ) , M. Vincour [-] (74. V. Bartoš [-] )

ŽK: 67. M. Nečas - 77. F. Vecheta , 86. M. Tomaštík .
Počet diváků: 181. Rozhodčí: VOLEK Stanislav - DROZDY Luboš, KOLÁŘ Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Michal Muzikant

Expert: Adam Bahounek
Tip experta: výhra domácích

Zápas rezervních týmu - těžko říct, jak moc si týmy pomůžou kluky z áčka.
Přesto zkusím tipnout výhru domácích.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích