0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.08.2020 10:15

1.kolo, MSFL , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Frýdek vstoupil po nepovedené přípravě do sezony výhrou


Branky


8

Porážkou zahájili hráči Sigmy Olomouc B nový ročník Moravskoslezské fotbalové ligy. Frýdku-Místku podlehli na Andrově stadionu 0:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení

B-tým Sigmy Olomouc šel do utkání 1. kola MSFL proti Frýdku-Místku posílen o hráče áčka – Milana Kerbra, Jáchyma Šípa a Michala Reichla. V prvním poločase však Hanáci tahali za kratší konec provazu. Více ze hry měli svěřenci bývalého hráče Sigmy Michala Hubníka, v jehož výběru figurovali i další hráči s olomouckou minulostí – Adam Varadi, Michal Bárta, Jakub Teplý či Martin Bzirský. Nedělali tolik chyb v rozehrávce a připravili si řadu příležitostí.

První gól padl ve 22. minutě, kdy se do velké šance dostal Bzirský, kterého tváří v tvář vychytal Reichl. Odražený míč však do sítě doklepl Hykel a Slezané vedli. Reichl musel zasahovat i proti nebezpečné střele Varadiho ze střední vzdálenosti v minutě sedmadvacáté.

Navýšení vedení

Ani po změně stran se svěřencům Augustina Chromého nedařilo dostat se do pořádné šance. Hosté naopak využívali chyb v obraně Hanáků k pořádným závarům. Nebezpečný byl zejména Libor Žondra. Ten v 64. minutě společně s Teplým provětrali obranu Sigmy. Žondrovu střelu Reichl vyrazil, Teplého dorážku zablokovala obrana na roh.

V 65. minutě již byla ztráta Hanáků dvougólová. Po rohovém kopu propadl míč právě k Žondrovi, který Reichla propálil. Snížit mohl v 71. minutě Grygar, ale jeho pohotovou střelu Bárta vyrazil.

V dalším kole se béčko Sigmy Olomouc představí opět na vlastním trávníku a přivítá nedaleký Uničov. Rovněž Frýdek-Místek pojede stejně jako v prvním kole Moravskoslezské fotbalové ligy na hřiště soupeře. Tentokrát to bude na stadion Viktorie Otrokovice.

Zdroj: www.sigmafotbal.cz



Ohlasy k zápasu


SK Sigma Olomouc B
Augustin Chromý - trenér Sigmy Olomouc B: Před utkáním jsme museli na poslední chvíli dělat změny v sestavě, kdy s námi měli hrát Yunis a Sladký, kteří by nám určitě pomohli svou zkušeností. Sladký ale musel odcestovat s áčkem a Yunis chytil horečku. Nastoupili jsme dnes proti velice zkušenému celku, který měl ve svém středu spoustu zkušených hráčů, od Žondry a Varadiho po Bártu. Ten nám vychytal všechny centry. Utkání bylo těžké, ale to jsme čekali. My jsme některé akce sehráli nezkušeně, hráči byli zbytečně nervózní. V několika situacích ale někteří hráči, například Grygar nebo Hausknecht ve středu hřiště, ukázali fotbalovost. Čekal jsem ale od některých kluků více klidu na míči. Každý zápas pro nás bude zkušenost, čeká nás Uničov, potom Rosice, těžcí soupeři. Musíme se tím ale „prokousat“ a pořád se zlepšovat. Kluci na to určitě mají.




Sestavy


SK Sigma Olomouc B
M. Reichl [-] - L. Neuer [-] , J. Šíp [-] , M. Kerbr [-] (73. D. Grečmal [-] ) , M. Diblík [-] , D. Grygar [-] , M. Hausknecht [-] , M. Vybíral [-] , O. Hapal [-] (59. M. Galus [-] ) , J. David [-] (40. A. Bednár [-] ) , R. Baďura [-] (46. J. Fiala [-] )

MFK Frýdek-Místek
M. Bárta [-] - D. Straňák [-] , P. Literák [-] , A. Kebísek [-] (46. J. Dudek [-] ) - M. Skwarczek [-] (88. K. Niesner [-] ) , M. Bzirský [-] (61. J. Teplý [-] ) , R. Russmann [-] , D. Dziuba [-] , T. Hykel [-] - A. Varadi [-] (90. M. Merta [-] ) , L. Žondra [-] (82. M. Hladík [-] )

ŽK: 52. J. Šíp - 58. L. Žondra , 68. D. Dziuba , 81. A. Varadi .
Počet diváků: 156. Rozhodčí: KOSTELNÍK Tomáš - TOMANEC Josef, POCHYLÝ Stanislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Michal Muzikant

Expert: Adam Bahounek
Tip experta: výhra hostů

Domácí chtějí bojovat o postup do druhé ligy. Na začátek je čeká těžký soupeř, přesto si myslím, že utkání zvládnou vítězně.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích