Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2020 17:00

1.kolo, MSFL , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rosice rozjely ve druhém poločase kanonádu


Branky


9

Zatímco v prvním poločase utkání “A” týmu Slovanu Rosice proti jihlavské rezervě rosičtí fotbalisté své šance včetně penalty zahazovali, po změně stran mušku zpřesnili, přidali čtyři branky a zaslouženě zvítězili 5:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zahozená penalta

Už ve 4. minutě mohl poslat Slovan do vedení Zezula, před odkrytou brankou ale hlavičkoval těsně nad. V 6. minutě našel Praks přihrávkou z pravé strany před brankou volného Malatu, rosický kanonýr však branku minul. O minutu později poprvé zahrozili hosté, když zpoza šestnáctky střílel nebezpečně Wiederlechner, míč skončil vedle pravé tyče. V 11. minutě selhal v další velké šanci domácích Koláčný, který nevyužil Malatovu zpětnou přihrávku a z dobré pozice o centimetry minul pravou tyč Doležalovy svatyně.

Ve 29. minutě si Malata vyměnil míč s Praksem, jeho následnou střelu vyrazil Doležal s obtížemi na roh. Po něm se v jasné pozici ocitl Malata, zblízka ale přestřelil. Brankou neskončil ani roh domácích ze 36. minuty, kdy Drbalovu hlavičku mířící do branky vyhlavičkoval jeden z obránců.

O dvě minuty později udeřilo na druhé straně, když se Jiránek šikovně uvolnil před domácí šestnáctkou a technickou střelou k levé tyči nedal Juranovi šanci – 0:1. Minutu na to mohl vyrovnat Selinger, jeho střelu z hranice velkého vápna vytěsnil Doležal nad břevno. Vyrovnání se rosičtí dočkali ve 45. minutě, kdy se po Koláčného rohu nadvakrát prosadil Zezula – 1:1. V nastavení prvního poločasu byl ve vápně faulovaný Koláčný a rosičtí měli možnost jít do vedení, Malatovu penaltu ale dokázal Doležal zneškodnit.

Debakl

V 54. minutě podnikli hosté rychlý protiútok, na jehož konci byla technická střela Čermáka metr nad břevno. V 58. minutě přihrál Selinger za obranu nabíhajícímu Sedláčkovi a ten střelou podél brankáře poslal Slovan do vedení – 2:1. V 62. minutě utekl jihlavským obráncům střídající Fila a svůj únik zakončil střelou pod vybíhajícím Doležalem – 3:1.

V 72. minutě pálil tvrdě Novák, jeho pokus z 20 metrů Doležal vyrazil. V 82. minutě se po akci Dobrovodského s Filou ocitl před brankou osamocený Novák, jeho první střelu sice jihlavská obrana zablokovala, následné dorážce už ale zabránit nedokázala – 4:1. O dvě minuty později vyslal Kršák do úniku Filu, ten si obhodil vyběhnuvšího Doležala a střelou do odkryté branky uzavřel skóre zápasu – 5:1.

V neděli zajíždějí fotbalisté Rosic do Olomouce, kde se od 10:15 utkají se Sigmou B. Naopak juniorka Jihlavy se představí doma proti Vrchovině.

 

FC Slovan Rosice – FC Vysočina Jihlava B      5:1 (1:1)

Branky: 62. a 84. Fila, 45. Zezula, 58. Sedláček, 82. Novák – 38. Jiránek

ŽK: 0 – Jiránek

Rozhodčí: Slabý – Mayer, Řezníček

Delegát: Černý

Diváků: 260

Rosice: Juran – Černý, Zezula, Drbal, Kršák – Selinger (82. Šíp), Koláčný – Praks (55. Vítámvás), Novák, Sedláček (67. Dobrovodský) – Malata (K) (55. Fila)

 

Jihlava B: Doležal – Lát, Wiederlechner, Kolčava (K), Vácha (67. Novák) – Jiránek, Havlín, Pavlas, Vošmera, Blokeš – Čermák (72. Došek)

 

Zdroj: www.fc-rosice.cz

 



Ohlasy k zápasu



FC Vysočina Jihlava B
Michal Kadlec - trenér Vysočiny Jihlava B: Nastoupili jsme s hodně kombinovaným a mladým mužstvem. V první půli měli domácí náznaky šancí, ale vydrželi jsme bez inkasované branky. Naopak jsme šli do vedení, když se ujala povedená střela mladíka Adama Jiránka. Mrzí mne, že vedení neudrželi do konce poločasu. Místo toho jsme Rosice do konce úvodního dějství nechali z rohového kopu a poté jsme ještě v nastaveném čase přežili penaltu, kterou domácí neproměnili. Duel se zlomil kolem 60. minuty, kdy jsme inkasovali dva slepené góly. Poté už jsme psychicky odešli, mladí kluci ztratili víru v dobrý výsledek. Sice jsme se snažili hrát nahoře, ale spíše jsme tak otevírali prostor pro domácí brejky. A z těch nás ještě dvakrát potrestali. Zdroj: www.fcvysočina.cz



Sestavy


FC Slovan Rosice
D. Juran [-] - E. Sedláček [-] (67. T. Dobrovodský [-] ) , P. Drbal [-] , T. Selinger [-] (82. D. Blažík [-] ) , P. Malata [-] (55. A. Fila [-] ) , J. Černý [-] (82. P. Šíp [-] ) , J. Koláčný [-] , P. Novák [-] , T. Praks [-] (55. J. Vítámvás [-] ) , M. Kršák [-] , T. Zezula [-]

FC Vysočina Jihlava B
A. Doležal [-] - F. Vošmera [-] , J. Vácha [-] (67. A. Novák [-] ) , K. Blokeš [-] , T. Lát [-] , Š. Čermák [-] (72. V. Došek [-] ) , J. Pavlas [-] , A. Jiránek [-] , V. Havlín [-] , L. Kolčava [-] , V. Wiederlechner [-]

ŽK: 52. A. Jiránek .
Počet diváků: 260. Rozhodčí: Slabý Jiří - MAYER Jan, ŘEZNÍČEK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Michal Muzikant

Expert: Adam Bahounek
Tip experta: výhra domácích

Rosice v minulé sezoně překvapily výkony i výsledky a nováčka v podobě mladých jihlavských kluků zkušenostmi porazí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů