0:4
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.11.2015 14:00

12.kolo, Jihočeský | Písek | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Překvapení kola se zrodilo v Borovanech.


Branky


50. M. Mařík , 54. D. König , 60. M. Mařík (p.) , 78. D. König
0

Tuto neděli hostily Borovany rezervu divizního celku z Čížové. Postavení obou týmů v tabulce naznačovalo, že domácí budou brát 3 body, ale opak byl pravdou. Čížová "B" potvrdila, že se jim v posledních utkáních daří a zaslouženě si z Borovan odvezli plný bodový zisk.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

v prvním poločase diváci branku neviděli.

V průběhu prvního poločasu toho ani jeden z celků moc nepředvedl. Hrálo se zejména ve středu hřiště. Domácí se snažili prosadit přes dobře organizovanou obranu hostů a ti se vždy po ubráněných akcích soupeře pouštěli do rychlých protiútoků. Z nemnoha šancí lze zmínit zejména hlavičku domácího Teringla po rohovém kopu, která ovšem neměla dostatečnou razanci a mířila doprostřed branky. Hostující branku se snažil dvakrát ohrozit i Petr Mára, ale obě střely mu obrana hostů stihla zablokovat, tudíž brankář hostů zůstal při těchto akcích bez práce. Hosté za první poločas vyprodukovali několik střeleckých pokusů ze střední vzdálenosti, ale střely byly značně nepřesné. V prvním poločase se tedy diváci branky nedočkali.

Zoufalý poločas domácích.

Druhý poločas to byla jedna velká zoufalost domácích. Těm snad nevyšlo vůbec nic. V útočné fázi byli bezzubí a v obranné činnosti nedůrazní. A z toho pramenily branky hostů. Otřesnou desetiminutovku pro domácí zahájil v 50. minutě Michal Mařík, když dorazil míč do poloprázdné brány po předchozí přihrávce, která prošla bez povšimnutí domácí obrany celým malým vápnem - 0:1. V 54. minutě domácí prohrávali již dvoubrankovým rozdílem. Hostující brankář poslal dlouhý výkop od své brány. Míče se zmocnil naprosto nehlídaný Daniel König a střelou z 25 metrů o tyč rozvlnil síť za zády Jana Albrechta - 0:2. Další změna stavu přišla v 60. minutě, kdy po faulu Jana Albrechta zahrávali hosté pokutový kop. Domácí brankář si na střelu sice sáhl, ale mimo tři tyče ji vytěsnit nedokázal a proto se hosté radovali z třetí branky zásluhou Michala Maříka - 0:3. Skóre zápasu uzavřel v 78. minutě svou druhou brankou v utkání Daniel König, který se poblíž velkého vápna dostal ke střele a trefil se přesně k pravé tyči. Domácí se nedočkali ani čestného úspěchu a to i po obrovském závaru před hostující brankou, kdy Martin Blažek pouze orazítkoval břevno. Taktéž se neujaly dvě pěkné střely Martina Blažka se kterými si hostující brankář poradil.


Sestavy


TJ Borovany
J. Albrecht [-] - M. Teringl [-] , J. Černohorský [-] (62. T. Pekárek [-] ) , M. Doskočil [-] , J. Červenský [-] , Z. Šerhant [-] (73. M. Kocourek [-] ) - T. Pícha [-] , J. Fara [-] , P. Mára [-] - O. Vlk [-] - M. Blažek [-]

TJ Sokol Čížová B
L. Hošna [-] - P. Bláha [-] , M. Mařík [-] - L. Ondruch [-] , D. König [-] , V. Peroutka [-] (80. P. Jedlička [-] ) , J. Smola [-] , D. Jašek [-] , J. Duchoň [-] , D. Hynouš [-] , P. Hošna [-]

ŽK: 60. J. Albrecht .
Hráči zápasu: J. Červenský , P. Mára - M. Mařík , D. König .
Místo: Borovany. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Kaštánek Libor - MĚCHURA Petr, ŽEMLIČKA Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.