Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2015 14:00

12.kolo, Jihočeský | Písek | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí podruhé v řadě doma zvítězil


Branky


0

Boj ze spodních pater tabulky se odehrával v rámci 12.kola okresního přeboru na hřišti v Oslově, kam zavítal poslední tým tabulky SK Skály.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté začali slibně.

První minuty ovládli domácí,kteří svého soupeře jasně přehrávali. Do vedení se dostali šťastně již v 7.minutě, když obránce hostí poslal malou domů brankáři a tomu míč přeskočil nohu. O pár minut později již vedení bylo dvoubrankové, když Charvát našel za obranou Voráčka a ten prostřelil brankáře. Po druhém gólu domácí nepochopitelně ubrali na aktivitě, a hosté se začínali posouvat k pokutovému území domácích. V obraně vznikala okénka, které dokázali hosté ve 26. minutě využít. Babák dostal do malého vápna centr ze strany a přesnou hlavičkou snížil na 2:1. Do konce poločasu si hosté vytvořili ještě pár slibných příležitostí, ale nedokázali je využít. Do kabin se tedy šlo za stavu 2:1 pro domácí.

Domácí si výhru nenechali vzít.

Vyrovnáno bylo hned na začátku druhé půle. Po nedorozumění mezi domácími hráči se dostal k míči útočník hostí, jehož střelu dokázal brankář Kareta ještě vyrazit, ale s následnou dorážkou již nemohl nic dělat, 2:2. Tento okamžik jakoby probral domácí hráče, kteří opět přidali na aktivitě a začali svého soupeře přehrávat. Vytvářeli si šance, ale Picka, Prágr či Voráček nedokázali své šance proměnit. Rozhodnutí přišlo v 71. minutě. Po závaru ve vápně hostí se dostal odražený balón k Prágrovi a ten propálil vše co mu stálo v cestě, 3:2. Tým SK Oslov si tedy připsal druhou výhru v řadě a opět se o něco více vzdálil sestupovým příčkám. 



Sestavy


SK Oslov
T. Kareta [-] - L. Smetana [-] , J. Opava [-] (82. M. Průša [-] ) , I. Brož [-] (46. J. Kolář [-] ) , V. Charvát [-] - L. Prágr [-] , J. Hubáček [-] (46. O. Novák [-] ) , A. Chochole [-] - J. Picka [-] , P. Zajíček [-] (90. D. Hubáček [-] ) , J. Voráček [-]

SK Skály
J. Šálek [-] - L. Dunovský [-] , J. Vorel [-] , P. Příhoda [-] , V. Novák [-] , M. Bednarčik [-] - M. Babák [-] , P. Bravenec [-] , P. Hornát [-] - L. Buček [-] , Z. Pechouš [-]

ŽK: 90. M. Průša - 87. P. Bravenec .
Hráči zápasu: L. Prágr - M. Babák .
Místo: Oslov. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Měchura Petr - CHARVÁT Václav (N), BUDÍN Lubomír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.