2:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.11.2015 13:30

13.kolo, Jihočeský | Písek | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

Domácí využili převahu hráče v poli


Branky


0

V posledním podzimním kole se na čimelickém trávníku odehrál souboj ze spodních pater tabulky. Oba dva týmy chtěli půlku sezony zakončit vítězně. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Přesilovku využili domácí po dvou minutách.

První minuty přinesly převahu hostů z Oslova, kteří přehrávali domácí tým, ale šance Starého a Zajíčka nebyly využity. Zlomovým okamžikem byla 30. minuta, kdy sudí poslal předčasně do sprch hráče Oslova Adama Chocholeho, který po obdržení žluté karty nevybíravým způsobem oslovil rozhodčího a poté do něj strčil. V tu dobu domácí vycítili šanci a začali se tlačit více do útoku. Převahu více lidí v poli využili krátce po vyloučení, kdy centr ze strany proměnil ve vedoucí gól domácí Ježek. Do konce poločasu ale mohlo být srovnáno, po chybě obrany se na malém vápně ocitl osamocen Picka, ale trestuhodně přestřelil.

Hosté v deseti na body již nedosáhli.

Ve druhé půli se hra odehrávala převážně na polovině domácích. Z jejich stylu hry bylo evidentní, že se budou snažit ubránit těsný výsledek a jejich plán byl hrát na rychlé protiútoky. Domácí obrana ale byla pozorná a hostům neumožnila dostat se do šancí. V 84. minutě se domácí radovali podruhé, když domácí kapitán Příborský si prohodil míč hostující obranou a tváří v tvář brankáři svou šanci proměnil. Hostům se podařilo ale bleskurychle odpovědět, když o necelou minutu později po spolupráci dua Voráček - Charvát, a centr druhého jmenovaného proměnil v gól aktivně hrající Průša. Pár minut před koncem se Průša dostal ještě do jedné šance, ale tu mu zlikvidoval skvělým zákrokem domácí brankář. Domácí tedy získali v posledním zápase podzimní části důležité 3 body do tabulky.



Ohlasy k zápasu



SK Oslov
Václav Charvát - kapitán: Utkání, kterému by dle průběhu odpovídala remíza, jsme bohužel nezvládli, zejména neproměněním několika vyložených šancí. Domácí měli v podstatě dvě jasné příležitosti a obě dokázali proměnit. Smutný byl výkon rozhodčího, který kolikrát ani nevěděl co se na hřišti děje, o tom svědčí jeho kolikrát nesmyslná argumentace. Zákrok na Voráčka, který byl o zlomení kotníku, ocenil jen žlutou kartu a přitom se ještě usmíval, jako by ho to pobavilo. Člověk když to viděl, tak to poněkud nechápal.



Sestavy


SK SIKO Čimelice B
K. Hrabě [-] - J. Kuchejda [-] , D. Ježek [-] , J. Kuchta [-] , D. Příborský [-] , P. Gottfried [-] , P. Gottfried [-] , V. Maštalíř [-] (65. V. Vařenka [-] ) , D. Sochor [-] (90. B. Tacheczy [-] ) , J. Kubát [-] , M. Kotalík [-]

SK Oslov
T. Kareta [-] (48. F. Novák [-] ) - J. Opava [-] (80. M. Průša [-] ) , L. Smetana [-] , V. Charvát [-] - A. Chochole [-] , Z. Starý [-] , J. Kolář [-] , O. Novák [-] - J. Picka [-] , P. Zajíček [-] , J. Voráček [-]

ŽK: 51. V. Maštalíř - 25. J. Opava , 30. A. Chochole . ČK: 31. A. Chochole .
Hráči zápasu: V. Charvát .
Místo: Čimelice. Počet diváků: 70. Rozhodčí: KOUKOL Pavel - KUCHEJDA Josef (N), CHARVÁT Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.