2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.11.2015 13:30

13.kolo, Jihočeský | Písek | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mirotice slaví druhou domácí výhru


Branky


0

K poslednímu podzimnímu zápasu přijel tým Borovan ve značně oslabené sestavě a domácí toho dokázali využít k zisku důležitých tří bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté začali v deseti hráčích.

Do zápasu nastupovali hosté pouze s deseti hráči a čekali na příjezd jedenáctého. Za této situace si hráči Mirotic dokázali vytvořit herní převahu, kterou si udrželi po celý zápas. Z herní převahy vyplynulo několik slibných příležitostí, které však nedokázal Martin Hřebejk ani Roman Hřebejk proměnit. Hosté několikrát zahrozili ze standardních situací, ale prosadit se nedokázali. Na druhé straně se neujala povedená střela levou nohou Václava Růžičky. Když už se zdálo, že poločas skončí bezbrankovým stavem, tak se přeci jeno diváci dočkali. Ve 43. minutě si hostující obránce srazil centr Romana Hřebejka za záda vlastního brankáře. Do šaten se šlo za stavu 1:0 pro domácí celek.

Domácí si vítězství pojistili penaltou.

V druhém poločase pokračovali domácí hráči v tlaku, který vyústil v 50. minutě v trestný kop z hranice velkého vápna za faul na Václava Jelínka. Povedenou střelu Davida Kreuzera zastavil hostující hráč v pokutovém území rukou. K nřízenému pokutovému kopu si balón postavil Václav Jelínek a svou stělou nedal hostujícímu brankáři Janu Albrechtovi šanci a zvýšil na 2:0 pro celek Mirotic. Mirotičtí si již získaný náskok pohlídali a zdramatizování zápasu nepřipustili.



Ohlasy k zápasu



TJ Borovany
Petr Mára - záložník: Jelikož jsme do utkání nastoupili bez šesti hráčů základní sestavy, tak si myslím, že jsme neodehráli špatný zápas. Prvních patnáct minut jsme navíc museli hrát v deseti hráčích. Soupeř byl kombinačně mnohem lepší a vyhrál zaslouženě. První gól jsme si dali sami po sraženém centru, druhý jsme dostali z penalty. Kluci, co nehrají stabilně, to odehráli na hranici svých možností, ale hráčská kvalita bohužel byla citelně znát.



Sestavy


FK Mirotice
M. Vandas [-] - R. Hřebejk [-] , O. Čišecký [-] , M. Obyt [-] , V. Jelínek [-] , D. Kreuzer [-] , M. Hřebejk [-] (46. L. Zabilka [-] ) , J. Kačírek [-] , J. Obermajer [-] , V. Růžička [-] , M. Řepka [-]

TJ Borovany
J. Albrecht [-] - Z. Šerhant [-] , J. Černohorský [-] , M. Teringl [-] - P. Mára [-] - O. Vlk [-] - M. Blažek [-] , L. Nimburský [-] , M. Uhlíř [-] , M. Kocourek [-] , J. Barták [-]

Hráči zápasu: J. Obermajer .
Místo: Mirotice. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Šika Miroslav - KLÁRNER Radim (N), MRZENA Lukáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.