3:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.11.2015 13:30

13.kolo, Jihočeský | Písek | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Protivín přehrál Albrechtice


Branky


0

Protivín si snadno poradil s týmem Albrechtic, který si vytvořil jedinou šanci v samotném závěru utkání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí z tlaku vytěžili pouze jednu branku.

První poločas začal tlakem protivínských hráčů, první střelecký pokus domácích přišel v 8. minutě, kapitán domácích Karel Srkal poslal centr do vápna, ale střela Pavla Burdy byla sražena na rohový kop. O chvíli později centroval do vápna domácí Petr Sládek, ve skrumáži hráců se k míči na rohu malého vápna dostal Karel Srkal, ale jeho střel mířila nad. Protivínští se snažili vstřeli branku, ale i přes jasnou převahu na hřišti neměli přesnou mušku. To se změnilo v 35. minutě , kdy přímý volný kop Vojtěcha Ciny trefil clonícího Karla Srkala a od něho se balón odrazil k Tomášovi Soumarovi, ten už neměl problém míč uklidit do prázdné branky hostí – 1:0. V posledních pěti minutách měli hráči Protivína jěště dvě šance na vstřelení branky, ale Karel Srkal po přihrávce Petra Sládka trefil pouze boční síť albrechtické branky a samostatná akce Jana Honzíka z poloviny hřiště ztroskotala na albrechtickém gólmanovi Pavlovi Sewaldowi.

Domácí navýšili skóre i za pomoci vlastní branky hostů

Obraz hry se v druhém poločase nezměnil, domácí byli aktivnějším týmem a albrechtičtí se do koncovky nedostávali a jejich akce končily na půlící čáře. Ke vstřelení druhé branky měli protivínští blízko v 51. Minutě. Ladislav Vejšický se dostal k míči ve středu hřiště po chybě hráčů Albrechtic, našel Petra Sládka, ten zatáhl balón po pravé straná hřiště, snažil se zpětně nahrát na nabíhajícího Ladislava Vejšického, ten však skluzem na prudkou přihrávku nedosáhl. Domácí navýšili skóre v 64. minutě. Petr Sládek našel přesným centrem z levé strany Davida Ruczkowkého a ten střelou z první nedal hostujícímu brankáři šanci zasáhnout – 2:0. O minutu později se domácí radovali potřetí, velice aktivní Petr Sládek opět centroval z levé strany hřiště, ke smůle hostí si centr do vlastní branky srazil Milan Polánský – 3:0. Domácí to velice uklidnilo a zápas již probíhal v poklidném tempu. Hostům se v samém závěru utkaní podařilo vstřelit čestný gól, když po rohovém kopu domácí obránci neuhlídali vysokého hlavičkujícího Filipa Šabatku a ten upravil na konečných 3:1.



Sestavy


FK Protivín B
J. Vlášek [-] - L. Vejšický [-] (56. J. Křišťál [-] ) , D. Ruczkowski [-] (73. J. Slavíček [-] ) , P. Burda [-] , M. Soumar [-] , j. Honzík [-] , P. Sládek [-] , T. Soumar [-] , K. Srkal [-] , V. Cina [-] , M. Polák [-]

TJ Albrechtice nad Vltavou
P. Sewald [-] - D. Matouš [-] , M. Řeřábek [-] , J. Hronek [-] , M. Kosík [-] , M. Lidinský [-] , F. Šabatka [-] , M. Vyskočil [-] , P. Malý [-] , Z. Hronek [-] (73. M. Čáp [-] ) , M. Polánský [-]

Hráči zápasu: j. Honzík , K. Srkal , P. Sládek .
Místo: Protivín. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Peklo Michal - RYCHLÝ František (N), VELICKÝ Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.