1:4
(0:3)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.07.2020 20:30

15.kolo, Vysočina | eSport, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Budějovický tým bojoval až do konce, díky tomu zaznamenal alespoň čestný gól na závěr


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do zápasu vstoupil aktivněji hostující tým, který již v 6. minutě překonal brankáře Edersona. Domácí celek se však nevzdával a v 15. minutě se dsotali do obrovské šance, jenže Alisson míč skvělým zákrokem vytáhl. Domácí měli míč na svých kopačkách o něco více, avšak do šancí se dsotával skvělými kombinacemi hostující tým. Ve 31. minutě došlo opět ke změně stavu skóre, kdy nekompromisně zakončil akci Firmino. Ještě než týmy odešli do kabin, druhého gólu se dočkal Salah. Do kabin se tak šlo za stavu 0:3.

Po změně stran přidal také gól Sadio Mané a Liverpoolské trio tak opět úřadovalo. Domácí celek se stále nevzdával naděje, avšak hostující obrana byla pevná jako skála a když už se podařilo někomu utéci, narazil na skvělého Alissona. Pomyslnou těčku a konečný výsledek zápasu stanovil Mahrez, jež konečně rozjásal alespoň částečně domácí fanoušky a také sebral čisté konto Alissonovi, kdy ve vápně vypálil skvěle svou silnější levou nohou na zadní tyč. Hned po rozehrávce sudí ukončil zápas a hostující tým si tak opět odváží vítězství.



Ohlasy k zápasu



1. FC Batelov E
1. FC Batelov: Dobře jsme vyčkávali na šanci a těžili z protiútoku a kombinací Firmina se záložní řadou. Celkově musím vyzdvihnout naší obranu, škoda toho gólu na konci.

Autor: esport


Místo: esport.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.









Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku