3:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 15:00

2.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Starák nekladl v Peči odpor


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dle předzápasových prognóz se mělo jednat o šlágr kola, protože proti sobě měla nastoupit dvě velice silná mužstva. Bohužel prognózy brzy vzaly za své, protože hosté přijeli pouze s devíti hráči do pole. A deficit jednoho hráče byl na hřišti znát od úvodního hvizdu. Hráči Peče na soupeře vlétli a vytvořili si ihned převahu, kterou v šesté minutě přetavil ve vedoucí branku čerstvý třicátník Musil. Ve vápně převzal balón a křižnou, zároveň velice přesnou střelou nedal brankáři hostí šanci. Domácí měli sice i nadále převahu, ale jejich hra byla plná nepřesností, takže kombinace byla velice kostrbatá, a když už se přecejenom některý s hráčů Peče dostal do zakončení neskončilo to valně a proto poločas skončil hubeným vedením 1:0.

Druhá část začala prakticky stejně jako první - aktivní nástup, vstřelená branka. Novák Jos. si po faulu na svého bratra Jiřího postavil balón nějakých 18 metrů od branky, jeho pěknou střelu vyrazil brankář se vší námahou pouze na břevno a Popjak dorážel do prázné branky. Scénář byl i nadále stejný. Peč na míči a urputná obrana Starého Města. Ovšem nutno podotknout, že kombinace se už zlepšila, šance přibývaly, ale s koncovkou si stále domácí forvardi netykal, takže skóre nenarůstalo. V 80. minutě se pečovští dostali do přečíslení 3 na 1; křižnou přihrávku ve vápně zastavil rukou jeden z hostujících obránců. Po odpískání penalty došlo k protestům hostujícího beka Beránka, který obdržel červenou kartu a jeho týmu musel dohrávat s osmi hráči v poli. Posléze nařízenou penaltu s přehledem proměnil Novák Jos. V posledních minutách mohla Peč ještě několikrát udeřit, bohužel tristní koncovka zapříčinila konečný stav, pro hosty ještě milostrných, 3:0. 



Ohlasy k zápasu


FC Peč
Josef Novák ml. (záložník): Zápas ovlivnil nekompletní kádr hostů. Věřím, že kdyby se sešli, bylo by to určitě vyrovnanější utkání, takhle jsme od začátku kontrolovali hru a nebýt naší impotenci v zakončení, mohli jsme hostující tým vyprovodit debaklem. Trochu mě mrzí chování hráčů Starého Města, kteří prohru svalovali na chybné verdikty rozhodčího. Spíš by si měli srovnat spoluhráče, kteří se na ně vykašlali a celkově být alespoň trochu soudní.




Sestavy


FC Peč
I. Lokes [-] - F. Smejkal [-] , J. Bárta [-] , M. Beňov [-] - L. Musil [-] (75. P. Záruba [-] ) , J. Novák [-] , M. Lacina [-] , L. Popjak [-] , J. Soldán [-] - J. Novák [-] , T. Doležal [-] (82. P. Švec [-] ) -

Sokol Staré Město pod Landštejnem
A. Stloukal [-] - F. Licehamr [-] , V. Hledík [-] , F. Hůďa [-] , K. Beránek [-] , P. Heřmánek [-] , J. Zelenko [-] , T. Trnovec [-] , J. Kalvas [-] , L. Vodička [-] , J. Sivok [-]

ŽK: 82. P. Švec - 79. P. Heřmánek , 81. J. Zelenko . ČK: 79. K. Beránek .
Místo: Tráva. Počet diváků: 80. Rozhodčí: FILO Zdeněk - HANZALÍK Tomáš (N), VÍTEK Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.