2:1
(1:0)
48. V. Tůma
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 17:00

2.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rudolec stále stoprocentní


Branky


24. Z. Bártů , 71. J. Med - 48. V. Tůma
0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí byli od začátku lepším týmem a dostávali se i do vyložených šancí. Bohužel pro ně Bártů, ani Pátek tváří v tvář brankáři hostů neuspěli. První branky k radosti domácích příznivců přišla v 24. minutě. Po pěkném signálu z autu se hlavou prosadil nestárnoucí Zbyněk Bártů. Po vstřeleném gólu se začal ozývat i Jarošov, ale do vyloženější šance už se ani jeden z mančaftů do půle nedostal.

Do druhé části vstoupili hosté jako vyměnění a vytvořili si uzemní převahu. Rudolečtí, jakoby duchem zůstali ještě v kabině, byli všude později a po pouhých třech minutách přišlo vyrovnání. Brankář Tomeček si nedokázal poradit s nepříliš prudkou ani umístěnou ránou zpoza vápna a musel míč lovit ze své sítě. Inkasovaná branka domácí probudila a zápas se opět vyrovnal. Vypadalo to na typický remízový zápas, ale domácí snajpr Med byl proti. Deset minut před koncem nečekaně udeřil a díky jeho zásahu body zůstaly doma, protože si závěr zápasu už jeho tým dokázal v pohodě pohlídat.



Sestavy


Sokol Český Rudolec
J. Tomeček [-] - T. Buček [-] (85. J. Hartman [-] ) , L. Tepřík [-] (64. D. Zeiser [-] ) , J. Med [-] , V. Tesař [-] , M. Trojan [-] , M. Hlaváček [-] , R. Pátek [-] , J. Zamazal [-] , M. Hlaváček [-] , Z. Bártů [-]

Sokol Jarošov nad Nežárkou
M. Kamenický [-] - T. Dvořák [-] , J. Waník [-] , V. Tůma [-] , L. Hudeček [-] - M. Stejskal [-] , I. Moudrý [-] , F. Tutter [-] , T. Grünn [-] (74. P. Kešnar [-] ) - J. Mynář [-] (46. J. Mikš [-] ) , V. Čejna [-] (85. A. Lehejček [-] )

ŽK: 42. J. Waník .
Místo: Tráva. Počet diváků: 50. Rozhodčí: KORANDA Zdeněk - SLIVOŇ Václav (N), VAŠ Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.