0:2
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.06.2020 20:30

13.kolo, Plzeňský + Karlovarský | eSport, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rozhodovalo se až ve druhém poločase


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas byl z obou stran velmi opatrný. Nikdo na hřišti nechtěl udělat chybu a darovat tak soupeřovy vedení. Více ze hry měli hosté nicméně žádná akce nevedla k většímu ohrožení branky. A tak se oba celky rozešli do kabin za bezbrankového stavu.

Ve druhém poločase se obrázek hry takřka nezměnil. Oba týmy hrály ze zadu s cílem neudělat žádnou chybu. Tento stav trval až do 75. minuty, kdy se po rohovém kopu dostal k odraženému míči Mbappé a poslal ho do odkryté brány. Domácím v tu chvíli nezbývalo nic jiného, než vrhnout své síly dopředu a pokusit se získat v zápase alespoň bod. K ničemu vážnému však domácí nápor nedospěl a naopak po ztrátě míče v poslední minutě se hosté hnali do otevřené domácí obrany, kterou si s lehkostí vychutnali a Mbappé tak mohl donést míč až do kuchyně a pojistit tak vítězství svého týmu.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Dnešice E
TJ Sokol Dnešice: Věděli jsme, že když dostaneme gól, tak pro nás bude hrozně těžký se zápasem něco udělat. Chtěli jsme proto hrát ze zajištěné obrany a soustředit se na brejky. To jsme plnili dobře, bohužel pro nás jsme dostali smolný gól z rohu. Pak už to bylo buď a nebo. Nicméně musím uznat, že hosté byli lepší a výhře šli více naproti.

TJ Jiskra Domažlice E
TJ Jiskra Domažlice: Druhý zápas byl úplně jiný než ten první. Hrálo se hodně zezadu, nikdo nechtěl soupeřovi darovat gól, a tak se celý poločas jen oťukávalo. V druhem poločase jsem se dostal do několik šancí a jedna se mi vydařila a od té doby jsem kontroloval hru, soupeř to hodně otevřel a ke konci jsem vítězství ještě potvrdil.

Autor: esport


Místo: esport.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.