1:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.06.2020 20:30

3.kolo, Plzeňský + Karlovarský | eSport, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dnešice : Mariánské Lázně 1:3


0

Dnešický Liverpool hostil na svém hřišti reprezentaci Francie z Mariánských Lázní.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vstoupili do utkání aktivněji a od první minuty dobývali hostující obranu. Ke gólové radosti to ovšem nevedlo. Když je nedokázal zastavit skvěle organizovaný obraný blok, byl na svém místě připraven zasáhnout brankář. Domácí taktéž trápila nepřesná kombinace ve finální fázi, z čehož mohli těžit hostující křídelníci, kteří tak měli otevřenou cestu k rychlému protiútoku. Minutu před koncem prvního poločasu se jim podařilo jeden přetavit v gól. Po nepřesnosti domácích se na půlící čáře k míči dostal Mbappé, s ničím se nerozpakoval a zamířil si to rovnou na bránu. Utekl všem obráncům, kteří už asi byli hlavama v kabině, prostřelil Alissona a zajistil tak svému týmu poločasové vítězství.

Druhý poločas byl zcela odlišný od toho prvního. Viditelně se na domácích hráčích inkasovaný gól na konci prvního poločasu podepsal. Najednou to byli hosté, kteří tvořili hru a měli míč na svých kopačkách. Z toho vyústila druhá branka, kdy po střele Griezmanna v 59. minutě, se míč šťastně odrazil k úplně volnému Mbappému, který tak pohodlně poslal hlavou míč do zcela odkryté brány. Když už vše vypadalo pro domácí ztraceně, zmocnil se v 65. minutě míče Mané a po vzoru Mbappého z první půle utekl všem svým pronásledovatelům a vstřelil kontaktní gól. Domácí ucítili šanci alespoň na bod a vrhli všechny své síly do útoku. Jenže se jim to velmi záhy vymstilo. Hosté v 72. minutě překombinovali vytaženou domácí obranu a Griezmann pojistil výhru Francie.

Autor: esport


Místo: esport.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.