3:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.07.2020 20:30

17.kolo, Jihočeský | eSport, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ohromná chyba gólmana domácích rozhodla o remíze 3:3


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Meteor Tábor si zvolil tým Francie a Sokol Kamenný újezd si zvolil tým Real Madrid.

 

Zápas začal lépe pro hostující tým, když už v 5.minutě utkání fauloval Francouzský stoper Raphael Varane ve vapně Garetha Balea a z penalty kterou nekompromisně proměnil Sergio Ramos, šel Real Madrid do vedenú 0:1. Zá pas pokračoval a byl velmi vyrovnaný oba týmy výborně bránili, Francie měla do poločasu jednu tutovku, kterou neproměnil Ben Yedder, Real Madrid měl táké šance, všechny ale zneškodnil brankář Lloris. Poločas 0:1.

Do druhého poločasu vstoupil opět lépe hostující tým a po šťastném odrazu se v 52.minutě prosadil Gareth Bale, 0:2 pro Real Madrid. Tým Francie musel změnit taktiku, která se povedla náramně za pouhých 8 minut dokázala Francie stav utkání obrátit ve svůj prospěch. V 55.minutě se prosadil Ousmane Dembele, v 57.minutě se prosadil znovu Ousmane Dembele a v 63.minutě se prosadil Kyllian Mbappe. Vše najednou hrálo do karet Francii stále pokračovala v útocích a zápas měla jasně pod kontrolou, poté ale přišla neskutečná hrubice francouzského gólmana Huga Llorise, který z rozehrávky namazal před prázdnou bránu Benzemovi a ten se nemýlil, od té doby Francie skoprněla a ikdyž si vytvořila ještě pár šancí gól už vstřelit nedokázala. Francie vs Real Madrid 3:3.



Ohlasy k zápasu


FK METEOR Tábor E
Vojtěch Sedláček: Do zápasu jsem vstoupil příšerně hned z první akce jsem fauloval a po penaltě prohrával soupeř byl lepší ve středu hřiště a nic moc mi nedovolil v druhém poločase jsem inkasoval po druhé a musel jsem nečmco změnit, vytáhnul jsem útok a to se povedlo začal jsem hrát fakt dobře vše se dařilo a zápas jsem zachvíli dokázal otočit, soupeře jsem stále mačkal a výhru jsem měl pod kontrolou. Pak ale přišla noční múra absolutně nechápu co předvedl Lloris a proč nahrál do prazdnný branky Benzemovi to rozhodlo o remíze, bohužel k to mu co se stalo nemám slov. Děkuju soupeři za hru hrál výborně.

TJ Sokol Kamenný Újezd E
Aleš Prokop: Remíza 3:3. Asi spravedlivá, protože jsem vedl 2:0. Pak prohrával během chvíle 3:2. Soupeř potom spálil několik šanci a já dal na 3:3.

Autor: esport


Místo: esport.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.









Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku