3:3
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.06.2020 20:30

15.kolo, Jihočeský | eSport, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Utkání plné zvratů nakonec skončilo remízou


0

Tým Meteor Tábor si zvolil tým FC Liverpool a tým Tatran Prachatice si zvolil tým FC Barcelona.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Divoký závěr přinesl dělbu bodů

Zápas začal poměrně vyrovnaně, lehce navrch měl ale tým Barcelony, která po gólu ve 23. minutě šla do vedení 0:1 prosadil se francouzský křídelník Ousmane Dembele. Do poločasu si Barcelona své vedení pohlídala a ve 48. minutě druhého poločasu šla do vedení 0:2 po gólu Lionela Messiho. Liverpool musel změnit taktiku, která se povedla a v 56. minutě snížil na 1:2 Roberto Firmino. Liverpool se rozehrál a v 78. minutě vyrovnal skóre zápasu na 2:2 opět Roberto Firmino. V závěru zápasu, se ale do šance dostal Antoine Griezmann a poslal Barcelonu znovu do vedení 2:3 v 86. minutě. Z rozehrávky se po skvělém průniku dostal do šance znovu Firmino a naservíroval míč Wijnaldumovi, který se nemýlil 3:3. V závěru už se nic neudálo a tak výsledek zápasu FK Meteor Tábor vs FK Tatran Prachatice skončil remízou 3:3.

 


Ohlasy k zápasu


FK METEOR Tábor E
Filip Široký: Začal zápas a já pociťoval velkou nervozitu, protože soupeř hrál velice kvalitně, od začátku mě tlačil a kontroloval hru. Po 2 gólech jsem prohrával 0:2 a musel jsem změnit taktiku. Tah se mi povedl a dokázal jsem vyrovnat soupeř, šel ale zase do vedení a já měl poslední šanci, kterou jsem naštěstí využil. Se štěstím jsem vybojoval remízu. Děkuju soupeři za zápas.

FK Tatran Prachatice E
Josef Hopfinger: Do zápasu jsem vstoupil dobře, vstřelil dva góly a troufnu si říct že jsem měl o fous navrch. Bohužel jsem ke konci zápasu jsem neudržel dvoubrankové vedení. Nicméně jsem ještě dokázal reagovat kick offem ale soupeř okamžitě také, takže jsme se rozešli po bodu.

Autor: esport


Místo: esport.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.









Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku