1:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.06.2020 20:30

4.kolo, Jihočeský | eSport, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tři body míří zaslouženě do Tábora


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté začali výborně, vstřelili dva góly, neproměnili dva pokutové kopy a do 70. minuty byli lepším týmem. Domácí po druhé obdržené brance zvýšili tlak a začali na hřišti dominovat. Snížili na rozdíl jediné branky a měli obrovskou šanci na vyrovnání, kterou však neproměnili a tak zaslouženě berou 3 body hosté.



Ohlasy k zápasu


FK Tatran Prachatice E
Josef Hopfinger (Prachatice): Musím říct, že jsem dlouho nebyl na sebe tak naštvaný jak špatně jsem hrál, nutno dodat, že k tomu přispěl i soupeř, který hrál velice dobře. Po druhém obdrženém gólu jsem vsadil všechno na útok a dokázal snížit. V tu dobu jsem měl velký tlak a pět minut před koncem i obrovskou šanci na vyrovnání, kterou jsem trestuhodně zahodil. A tak soupeř zaslouženě zvítězil.

FK METEOR Tábor E
Vojtěch Sedláček (Tábor): Zápas pro mě začal výborně, po hrubce golmana Realu jsem šel do vedení 0:1, které jsem dlouho držel. Soupeř mě 2x fauloval ve vápně a měl jsem 2x šanci ve formě Pokutového kopu, bohužel ani jeden se mi nepodařilo proměnit. Naštěstí jsem chytře zahrál roh a vedl jsem 2:0. Soupeř ale zdramatizoval utkání a snížil na 2:1 vedení už jsem si naštěstí dokázal pohlídat, ikdyž to byl boj až do konce. Děkuju soupeři za skvělý zápas.

Autor: esport


Místo: esport.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.









Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku