2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.06.2020 20:30

3.kolo, Jihočeský | eSport, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dříteň : Velešín 2:1


0

Dříteňský hráč si zvolil Liverpool, Velešín hrál s PSG.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Prvních dvaceti minutách se hrálo poměrně vysoké tempo, jak mužstvo Liverpoolu, tak i PSG pálili jednu šanci za druhou, po chvíli šli hráči PSG do vedení a Live muselo dotahovat. To se povedlo a Mane srovnal skóre na 1:1. Dále se pokračovalo ve stejné hře, šance na obou stranách, ale nic z toho. V 75. minutě po pěkné akci a střelou z otočky poslal Fabinho Live do vedení 2:1. PSG trefilo do konce utkání ještě asi třikrát brankovou konstrukci, ale to už nestačilo. Liverpool vyhrál se štěstím 2:1

 


Ohlasy k zápasu


TJ Dříteň E
Tomáš Kovařík: Chtěl sem si konečně už zahrát a nedostat bůra ;D Jsem rád, že se mi to splnilo a hrál se vyrovnaný zápas, i když jsem měl kopici štěstí.

FC Velešín E
Hostující hráč: Třetí zápas v turnaji chtěl jsem urvat nějaký bod konečně. Zápas začal hodně nervózně spousta zkažených nahrávek, dostal jsem se do vedení prosadil se Cavani, pak přišlo vyrovnání, snažil jsem se pořád útočit, měl jsem hodně šancí, tři tyčky jsem dal a pak přišel trest a domácí byli ve vedení, které rázem udrželi škoda prohry soupeři gratuluji.

Autor: esport


Místo: esport.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.









Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku