D. Kroupa 50.
R. Poborský 58. (p.)
2:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 17:00

3.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Novosedly zachránil Poborský


Branky


50. D. Kroupa , 58. R. Poborský (p.)
0

Korektně hraný duel sice Novosedly odstartovaly náporem, ale záhy převzali iniciativu hosté, kteří k nebezpečným akcím využívali především křídelních prostorů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začátek utkání patřil domácímu týmu, poté převzali iniciativu hosté, kteří nastřelili tyč, ke konci poločasu měli šance zase Suchdolští. Dvakrát střílel těsně vedle Fryš, porvé hlavou po rohu, podruhé jen těsně jeho střela přelítla přes břevno. V poslední minutě poločasu šel sám na branku Šafránek, ale na dlouhou nohu bodlem balon dost dobře netrefil.

Na začátku druhé půlky už padaly branky. V 50. min. posunul Fryš hlavou dlouhý balon na Kroupu a ten prostřelil brankáře hostí mezi nohy. Za osm minut to bylo 2:0. Hladílek vyvezl balon přes půl hřiště, posunul na Kroupu, který byl ve vápně sražen a Poborský se z pokutového kopu většinou nemýlí. Tlak domácích borců sílil. Sami na golmana šli Kreim a znovu Kroupa, goly však bohužel nedali a přišl trest. Po rychlé akci zleva se hlavou trefil Náprava. Vítězství nakonec Novosedly už udrželi bojovností a také silou vůle.

 

 



Ohlasy k zápasu


SK Novosedly n. Než
vedoucí mužstva Novosedel Pavel Nagy: Další dvě tři tutovky jsme zahodili a nakonec nás to mohlo mrzet, protože Číměř snížila a závěrečných dvacet minut nás dostala pod poměrně velký tlak. Utkání by asi více slušela remíza.




Sestavy


SK Novosedly n. Než
M. Malý [-] - D. Šmíd [-] , M. Visčur [-] , P. Šafránek [-] , M. Čuta [-] - M. Hladílek [-] (76. J. Doktor [-] ) , J. Mazanec [-] , R. Poborský [-] , P. Kreim [-] - P. Fryš [-] , D. Kroupa [-]


Místo: Novosedly nad Nežárkou. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Chlaň Jaromír - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.