3:2
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 17:00

4.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Klikov doma přehrál Hobzí


Branky


0

Klikov navázal na minulé vítězství ve Strmilově a poradil si doma s Hobzí

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skóre otevřela chyba brankáře

Na zápas v Klikově odjížděli hosté pouze v 11 lidech, z toho byli veterání Radim Samek a Zdeněk Trávníček, kteří doplnili sestavu Staré Hobzí. V prvním poločase se domácí ujali dvougólového vedení, kdy první střela Radima Plucara propadla Zejdovi pod rukama. O druhou branku Klikova se postaral Martin Mužík. Domácí měli převahu, ovšem v 41. minutě se prosadil Aleš Veverka, po zaváhání domácí obrany po přímém kopu. 

Staré Hobzí dramatizovalo zápas

Druhý poločas se domácí snažili navýšit náskok, bohužel se jim nedařila koncovka a nebo je vychytal Václav Zejda. Čím více se blížil konec zápasu, tak hosté hrozili z několika protiútoků, kdy Lička mohl jít sám na gólmana, ovšem pro údajnou ruku rozhodčí přerušil hru. Pět minut před koncem se přece jen domácí dočkali a navýšili náskok na 3:1 a to Václavem Čapkem, jenže následně se trefil Libor Vlasák z půlky hřiště, kdy míč propadl až do sítě domácích, po přímém kopu. Domácí pak ustáli tlak hostů a zápas skončil 3:2. Nejlepšími hráči Klikova byli zvoleni Plucar Radim a střídající brankař Brabec Karel, který chytil 2. tutovky hostů z Hobzí.



Ohlasy k zápasu


TJ Blesk Klikov
člen výboru klikovského Blesku.: Svými výkony tentokrát vyčnívali především náš útočník Plucar a brankář soupeře

TJ Dyje Staré Hobzí
Jakub Peterek (záložník TJ Dyje Staré Hobzí): Domácí si šli do zápasu pro tři body, ovšem my jsme jim to nechtěli nechat zadarmo, když jim několikrát pomohl rozhodčí. Ale na toho se vymlouvat nemůžeme. Kdyby se hrálo o 10-15 minut více, myslím si, že by jsme ze zápasu brali bod, ba dokonce všechny tři.



Sestavy


TJ Blesk Klikov
D. Wollner [-] (46. K. Brabec [-] ) - M. Zavadil [-] , R. Plucar [-] , M. Rezek [-] , J. Lochman [-] - M. Mužík [-] (89. R. Fruhauf [-] ) , P. Voborský [-] , D. Melichar [-] (68. J. Němec [-] ) , R. Hynek [-] - V. Čapek [-] , L. Michal [-]

TJ Dyje Staré Hobzí
V. Zejda [-] - R. Samek [-] , F. Štibich [-] , L. Vlasák [-] , M. Habr [-] - J. Peterek [-] , A. Veverka [-] , P. Distl [-] , D. Malášek [-] - Z. Trávníček [-] , O. Lička [-]

ŽK: 70. R. Hynek , 90. M. Zavadil - 39. P. Distl .
Hráči zápasu: R. Plucar , K. Brabec .
Místo: Klikov. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Chlaň Jaromír - BEDNÁŘ Václav, BUŠTA Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.