Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2015 16:30

5.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Suchdola smírně s Klikovem


Branky


0

V nedělním odpoledni přijel Klikov do Suchdola a slušná divácká návštěva zde viděla šest branek. Obě mužstva se tak museli zpokojit jen s bodem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí prohrávali už od druhé minuty

Domácí Suchdol chtěla po posledních dvou úspěšných zápasech před domácím publikem vyhrát, ale hostující Blesk Klikov nechtěl dát svou kůži lacino. Začátek zápasu se hostům z Klikova povedl. Již ve 2. minutě se ujali vedení nádhernou střelou Jana Němce. Poté domácí mužstvo Suchdola začalo mít herní převahu a po zásluze vyrovnali, kdy se o branku postaral Ondřej Kubašta. Hra se vyrovnala a i když byly šance na obou stranách, tak ani jeden z brankářů nepustil jedno z mužstev do vedení. Výsledek se tedy již do poločasu nezměnil.

Skóre jako na houpačce

Druhý poločas začal svižně, po deseti minutách se Klikov opět ujali vedení, svou druhou branku v zápase zaznamenal hostující záložník Jan Němec, ale dlouho se hosté neradovali, soupeř po chybě ve středu hřiště podnikl rychlý protiůtok a skóre srovnal, to se psala 62. minuta a opět u toho byl Ondřej Kubašta. V 78. minutě se domácí Suchdol ujala vedení parádní střelou z hranice velkého vápna střídající Filip Rácik a to již vypadalo s bodovými ambicemi Klikova špatně. S tím se však nechtěl smířit klikovský kanonýr Václav Čapek, který tvrdou střelou pod břevno vyrovnal na konečných a zasloužených 3-3. Byl to již jeho šestý gól, když se mu v každém zápase podařilo skórovat. Suchdol se tedy rozešla s Klikovem smírně.    

SLEDUJTE NÁS NA FACEBOOKU: FOTBALUNAS - JIHOČESKÝ KRAJ

 

 

 

 





Ohlasy k zápasu


Sokol Suchdol nad Lužnicí B
Václav Sokolík, trenér Sokol Suchdol nad Lužnicí: Měli jsme převahu i příležitosti, ale Klikov nám udělil lekci z produktivity, protože prakticky každá jeho střela skončila v síti.

TJ Blesk Klikov
TJ Blesk Klikov: Utkání se muselo asi líbit. Šest branek se jen tak nevidí. Za bod sme rádi i když sme dvakrát vedli. Remíza je vzhledem k průběhu zápasu spravedlivá. Příští kolo hrajeme se Staňkovem a na domácím hřišti chceme urvat všechny body.



Sestavy


Sokol Suchdol nad Lužnicí B
V. Kanděra [-] - L. Chládek [-] (46. M. Čáp [-] ) , L. Kuchyňka [-] (69. M. Havelka [-] ) , Š. Kubašta [-] , M. Prášil [-] - V. Soudek [-] (90. J. Kollmann [-] ) , J. Záruba [-] (69. F. Rácik [-] ) , M. Březina [-] , M. Matějček [-] - R. Gorný [-] , P. Krejčí [-] (77. P. Dlužanský [-] )

TJ Blesk Klikov
D. Wollner [-] - R. Hynek [-] , R. Plucar [-] , M. Zavadil [-] , O. Podojil [-] - P. Voborský [-] , D. Melichar [-] , J. Němec [-] (69. T. Špulák [-] ) , J. Lochman [-] (90. T. Hanes [-] ) - O. Šetka [-] (46. M. Rezek [-] ) , V. Čapek [-]

ŽK: 60. M. Březina - 26. R. Plucar , 45. R. Hynek , 74. J. Lochman .
Hráči zápasu: J. Němec .
Místo: Suchdol. Počet diváků: 110. Rozhodčí: Picka Pavel - Trmal Karel, Bušta Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.