Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2015 16:00

5.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stráž doma přestřílela Studenou


0

K velmi vypjatému duelu došlo ve Stráži nad Nežárkou mezi domácím týmem a FK Studenou, která v tabulce dýchá na záda vedoucím Slavonicím. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli rozhodl brejk

V úvodu zápasu si vzali hlavní slovo hosté ze Studené a vytvořili si řadu slibných gólových šancí. Stráž nad Nežárkou se však urputně bránila a i díky dobrému výkonu gólmana domácího celku se borcům ze Studené nepodařilo dopravit míč do sítě. Ke konci poločasu se pak náhle dostali domácí do rychlého brejku z pravé strany a Daniel Přílepek prostřelil studenského gólmana Janáka. Do kabin tak Stráž odcházela jako šťastnější tým. 

Divoký druhý poločas

V druhé půli se už síly obou mužstev vyrovnaly a do více šancí se tak dostávali i hráči Stráže. Hra se přitvrdila a žlutilo se na obou stranách. Gólovou smůlu Studené nakonec prolomil nadějný dorostenec Podolský po své individuální akci. Hráči hostující Studené si ale remízu dlouho neužili. Po pár minutách se prosadili hráči Stráže krátce poté, co rozehráli standartní situaci a byli zpátky ve vedení. Studená na tento gól nedokázala odpovědět a naopak inkasovala již třetí gól, poté co propadla v obraně, který přidal opět Daniel Přílepek. V závěru zápasu ještě sice dokázali hráči Studené snížit stav na 3:2, avšak třetí gól už nepřidali. Stráž tak nakonec po napínavém druhém poločase získala cenné tři body. 

SLEDUJTE NÁS NA FACEBOOKU: FOTBALUNAS - JIHOČESKÝ KRAJ

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Stráž nad Nežárkou
TJ Sokol Stráž nad Nežárkou: Domácí mužstvo se zcela rehabitovalo za propadák z minulého kole v Číměři a po výborném výkonu ve všech řadách dokázalo zvítězit nad velice kvalitním soupeřem z popředí tabulky. Oboustraně se hrál velice bojovný a pohledný fotbal, který diváci často odměňovali potleskem.

FK Studená
Petr Adamec - záložník FK Studená: Myslím, že zápasu by více slušela remíza, první poločas jsme domácí jasně přehráváli, měli jsme spoustu šancí a střel na bránu, přesto domácí z ojedinělé šance šli do vedení. Druhý poločas jsme drželi míč na svých kopačkách a domácí podnikali rychlé brejky z kterých rozhodli. Zápas blbec, ale nic se neděje. Připravíme se zase na domácí zápas, který chceme vyhrát.



Sestavy


TJ Sokol Stráž nad Nežárkou
J. Jedlička [-] - J. Jančura [-] , J. Kollár [-] , K. Starý [-] , J. Šimánek [-] - A. Irschik [-] (58. P. Tomášek [-] ) , P. Přílepek [-] , D. Přílepek [-] , P. Chmelař [-] (48. J. Kozel [-] ) - Z. Mládek [-] , T. Koudelka [-]

FK Studená
P. Janák [-] - D. Adamec [-] , J. Pospíšil [-] , P. Šimek [-] , R. Popelínský [-] - P. Podolský [-] , J. Šára [-] (60. ) , K. Mitas [-] , T. Lindourek [-] - P. Adamec [-] , L. Dvořák [-]

ŽK: 41. J. Šimánek , 75. K. Starý , 77. J. Kozel , 89. J. Jedlička - 38. P. Šimek .
Hráči zápasu: D. Přílepek .
Místo: Stráž nad Nežárkou. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Bicek Roman - Šťastný Jiří, Šindelář Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.