4:1
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2015 15:00

5.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Staré Hobzí bez problémů porazilo Staňkov


Branky


0

Staré Hobzí přivítalo doma Staňkov, očekával se vyrovnaný duel, ale domácí jednoznačně ovládli zápas.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě branky v první polovině

Zápas se odehrával za ideálního počasí pro fotbal, kdy domácí chtěli vyhrát po třech porážkách. TJ Dyje Staré Hobzí mělo více ze hry, kdy hosté spoléhali na rychlé protiútoky, ovšem všechny skončili v náručí brankáře Václava Zejdy a nebo za autovou lajnou. Ve 25. minutě se hezky uvolnil obránce Zbyněk Bican a střelou zpoza šestnácky nedal hostujícímu gólmanovi Zdeňku Novotnému šanci. Druhý gól domácí dali po rychlé rozehrávce po faulu, kdy Peterek zatáhl balon po lajně a naservíroval na zlatém podnose gól Ondrovi Ličkovi, který se z dvou metrů nemýlil. Poločas tedy skončil 2:0 pro domácí mužstvo.

Staré Hobzí si dokráčelo v pohodě pro vítězství

Druhý poločas se nesl ve znamení obranné hry Staňkova, ale Hynek Brandl v 60. minutě a Petr Distl o deset minut později přelstili obránce a dali po jednom gólu. Staňkov v 86. minutě jen stihl snížit Josefem Fleischmanem, po herním výpadku domácích, ale bylo už velmi pozdě na to s výsledkem ještě něco udělat. TJ Dyje Staré Hobzí tedy ovládlo domácí zápas a připisuje si tři body do tabulky Okresního přeboru. Zápas v pohodě odřídil hlavní sudí Jan Jann.

SLEDUJTE NÁS NA FACEBOOKU: FOTBALUNAS - JIHOČESKÝ KRAJ



Ohlasy k zápasu


TJ Dyje Staré Hobzí
Jakub Peterek - hráč TJ Dyje Staré Hobzí: Do zápasu jsme šli s tím, že musíme vyhrát po třech porážkách. Dali jsme do toho všechno a až na náš herní výpadek ke konci, kdy jsme dostali gól, jsme hráli myslím si pěkný fotbal. S rozhodčím jsme byli po dlouhé době taky spokojeni. Příští zápas by jsme potřebovali bodovat v Popelíně, ale bude to těžké.

TJ Hraničář Staňkov
TJ Hraničář Staňkov: Domácí vyhráli zaslouženě, měli více ze hry. V zápase, který se nám moc herně nevydařil jsme dostávali branky hlavně po zbytečných chybách v obrané činosti.



Sestavy


TJ Dyje Staré Hobzí
V. Zejda [-] - H. Brandl [-] , M. Habr [-] , M. Bican [-] , Z. Bican [-] - A. Veverka [-] (89. M. Trávníček [-] ) , P. Distl [-] , J. Peterek [-] , D. Malášek [-] (82. Z. Trávníček [-] ) - O. Lička [-] (77. J. Bouda [-] ) , F. Štibich [-]

TJ Hraničář Staňkov
Z. Novotný [-] - M. Vonka [-] , M. Tobolka [-] , M. Vonka [-] (46. F. Pletka [-] ) , P. Jecha [-] - S. Fila [-] , R. Novák [-] , M. Studnička [-] , M. Černoch [-] - J. Fleischman [-] , J. Kulhánek [-] (68. J. Farkota [-] )

Hráči zápasu: Z. Bican , J. Peterek .
Místo: Staré Hobzí. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Jann Jan - Pavlů Milan, Bušta Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.