3:1
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 16:30

6.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stará Hlína vyhrála s rezervou Řečice


Branky


0

FK Stará Hlína přivítala v šestém kole okresního přeboru rezervu Kardašovy Řečice a pokračuje v kvalitních výkonech.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas pro domácí mančaft

Zápas začal oboustranně ve svižném tempu, ale od patnácté minuty převzali iniciativu domácí. Ti se ujali vedení ve 22. minutě Martinem Ködlem, který byl na hřišti pouhou minutu, který byl nucen vystřídat zraněného Václava Marka. Běžela 38. minuta k míči se dostal domácí Roman Jičínský, který vystřelil z dobrých třiceti metrů na branku. Hostující brankář k údivu všech si tuto střelu srazil do vlastní branky. I nadále do konce prvního poločasu měli více ze hry domácí, ale branku již nezaznamenali.

Poklidná druhá půle ze strany domácích

Ve druhé půli měli od začátku převahu domácí, kterou však brankově dokázali vyjádřit pouze jednou Oldřichem Šromem v 66. minutě. Ten měl ještě tři stoprocentní šance, které však trestuhodně prohospodařil. V 74. minutě se dostali ke slovu i hosté z Kardašovy Řečice, když Martin Vodička střelil jejich čestný gól. Domácí si ve zbytku utkání pohlídali jejich zasloužené vítězství. Zápas v klidu odřídil hlavní rozhodčí Zdeněk Filo. 

SLEDUJTE NÁS NA FACEBOOKU: FOTBALUNAS - JIHOČESKÝ KRAJ

 



Ohlasy k zápasu


FK Stará Hlína
Jan Hrubý: Naše mužstvo dobře kombinovalo, obrané řady eliminovaly snahu soupeře ohrozit branku domácích. Směrem do předu stále přetrvává velké trápení. Dokladem toho jsou neproměněné tři víc než stoprocentní šancí.

FK Kardašova Řečice 1922 B
Václav Pešek - trenér: Do Staré Hlíny jsme jeli s cílem získat první body ze hřiště soupeře. Domácí nám naše plány překazili a dali nám tvrdou lekci z efektivity. Na brankové příležitosti prohráli 1:9, ale na branky, které rozhodují o výsledku vyhráli 3:1. Od počátku zápasu jsme si vytvořili obrovský tlak, který zastavila gólová střela z dálky. Když jsme se z toho oklepali a opět převzali iniciativu, domácí obránce před přestávkou našel našeho brankáře na nedbalkách a z 30 metrů vstřelil druhou branku. Celý druhý poločas domácí bránili v 9 hráčích a hráli na rychlé brejky z kterých si třetí brankou pojistili vítězství. Naše snížení na 1:3 přišlo včas, ale drtivý závěrečný tlak už další branku nepřinesl. Hliněnští si v tomto zápase zkušeně pohlídali vítězství.



Sestavy


FK Stará Hlína
P. Rychlý [-] - S. Kadlec [-] , R. Jičínský [-] , V. Marek [-] (21. M. Ködel [-] ) , R. Chmátal [-] - V. Hadač [-] , M. Šauer [-] , P. Šauer [-] , J. Šimkovský [-] (72. I. Nadberežný [-] ) - O. Šrom [-] , P. Makovička [-]

FK Kardašova Řečice 1922 B
L. Šamal [-] - P. Smrž [-] , F. Markes [-] , F. Sedláček [-] , T. Dymák [-] - R. Porochoňski [-] (67. R. Dvořák [-] ) , M. Vodička [-] , F. Sivák [-] , M. Zeman [-] - O. Jánošík [-] , J. Vosecký [-]

ŽK: 59. J. Vosecký .
Hráči zápasu: J. Vosecký .
Místo: Stará Hlína. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Fillo Zdeněk - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.