4:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 16:00

6.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Studená smetla Dešnou


Branky


0

Studená se chtěla po nepovedeném kole rehabilitovat a povedlo se jí to náramně, kdy nedala doma šanci Dešné.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle v režii domácích borců

Prvních dvacet minut hry měl domácí tým drtivý tlak. Již v šesté minutě po rohovém kopu nejvýše vyskočil Petr Adamec a jeho hlavička skončila za zády hostujícího brankáře Michala Chvátala. Po pěti minutách se domácí radovali znovu, kdy Podolský prostrčil míč za obranu a pro zkušeného Petra Adamce nebyl problém uklidit míč tam, kam patří a přidat tak svůj další zářez na pažbu. Poté se hra vyrovnala, ale brankové příležitosti měla jen Studená. Opět Adamec orazítkoval břevno a Lindourkova bomba skončila na tyči. V závěru poločasu skvěle hrající Jakub Pospíšil našel krásným pasem za hostující beky nabíhajícího Lindourka, ten míč naservíroval před bránu Liboru Dvořákovi, který byl neomylný. První poločas tedy skončil jednoznačně 3:0 pro domácí mančaft.

 

 

 

Domácí si dokráčeli pro vítězství

V druhém dějství Studená zvolnila, ovšem šance měla dál. Kdo jiný než Adamec krásnou střelou napálil břevno a pár minut před koncem kanonýr Libor Dvořák vsítil gól přímo z rohového praporku a to díky skvělé práci Peleje před hostujícím gólmanem. Dešná byla v druhé části minimálně nebezpečná a tak dostala příležitost celá domácí lavička. Utkání se dohrávalo v poklidném tempu a třebaže hostující obrana vcelku šlapala, dopředu tým z Děšné nic nevymyslel. Domácí tým hrál dobře včetně obrané řady, kterou jako vždy skvěle řídil stoper a bratr Studenského tahouna David Adamec. Studená si připisuje tři body do tabulky okresního přeboru. Zápas odřídil hlavní sudí Pavel Janák.

SLEDUJTE NÁS NA FACEBOOKU: FOTBALUNAS - JIHOČESKÝ KRAJ

 

 



Ohlasy k zápasu


FK Studená
Radek Popelínský - obránce: Jsem rád, že jsme se z prohry ve Stráži rychle oklepali a vyhráli před domácím publikem. Podle mě jsme vyhráli zaslouženě, i když je pořád ještě co zlepšovat. Výsledek sice vypadá celkem jednoznačně, ale Dešná nás dokázala často potrápit. Každopádně jsem spokojen se třemi body před těžkým zápasem, který nás čeká ve Slavonicích.




Sestavy


FK Studená
P. Janák [-] - D. Adamec [-] , J. Pospíšil [-] , P. Šimek [-] (61. K. Reidl [-] ) , R. Popelínský [-] (80. V. Pacal [-] ) - P. Adamec [-] , P. Podolský [-] (74. L. Danyi [-] ) , M. Pelej [-] , K. Mitas [-] , T. Lindourek [-] - L. Dvořák [-]

TJ Sokol Dešná
M. Chvátal [-] - L. Morong [-] , J. Müler [-] , K. Dvořák [-] , J. Šteif [-] (78. J. Píša [-] ) - B. Bačák [-] , M. Novotný [-] , F. Adam [-] , J. Lukšan [-] - P. Radoušer [-] (52. P. Chalabala [-] ) , R. Ďurač [-]

ŽK: 69. J. Pospíšil , 77. K. Mitas .
Hráči zápasu: J. Pospíšil , L. Dvořák .
Místo: Studená. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Janák Pavel - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.