Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 16:00

7.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kardašova Řečice získala doma tři body


Branky


5. T. Houska , 17. T. Zavadil , 44. T. Houska , 70. T. Zavadil , 84. F. Mach - 40. P. Bobál , 57. J. Jehnět , 58. J. Feytl
0

Převážnou část úvodního dějství měla řečická rezerva pod kontrolou a po zásluze odcházela do kabin s dvoubrankovým náskokem. Jenže stačil krátký úsek po změně stran, kdy domácí fotbalisté polevili, a Číměř během jediné minuty srovnala na 3:3. Tři body ale nakonec po zásluze zůstaly na domácím trávníku, neboť Řečice znovu rychle zmobilizovala síly a dvěma zásahy strhla vítězství na svou stranu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas v režii domácích

TJ Sokol Kardašova Řečice přívítala na svém domácím hřišti Sokol Číměř a dalo se očekávat, že půjde o vyrovnanou bitvu. Převážnou část úvodního dějství měla řečická rezerva pod kontrolou a po zásluze odcházela do kabin s dvoubrankovým náskokem. Postupně se trefil útočník Tomáš Houska po dvou brankách a útočník Tomáš Zavadil. Za hosty snižoval obránce Petr Bobál. Stav byl tedy po prvním dějství šťastnější pro domácí mužstvo. 

Po změně stran stačil krátký úsek v zápase, kdy domácí fotbalisté polevili, a Číměř během jediné minuty srovnala na 3:3, kdy se trefil Jiří Jehnět a Jiří Feytl.
Vedení vrátil domácím v 70. minutě svým druhým gólem v zápase Tomáš Zavadil. O konečnou podobu výsledku se postaral v 84. minutě František Mach. Rezerva Kardašovy Řečice tak nakonec byla v tomto bojovném zápase šťastnějším mužstvem. Zápas v poklidu odřídil sudí Radek Kuneš.

SLEDUJTE NÁS NA FACEBOOKU: FOTBALUNAS - JIHOČESKÝ KRAJ



Ohlasy k zápasu


FK Kardašova Řečice 1922 B
Miroslav Zeman: Po prvním poločase jsme byli spokojení. Ve druhé půli se kluci trochu flákali, asi si mysleli, že se nic nemůže stát a výhra nám spadne sama do klína. I když to bylo vydřené nakonec zůstali tři body doma.

Sokol Číměř
Václav Mol: V prvním poločase jsme neproměňovali tutové šance a nestačili už srovnat krok. Druhý poločas domácí mužstvo dokázalo šance využít a zaslouženě tak bere tři body.



Sestavy


FK Kardašova Řečice 1922 B
L. Šamal [-] - R. Vyhlídka [-] , M. Zeman [-] , J. Roh [-] , T. Houska [-] (86. Z. Roubík [-] ) - D. Mikloš [-] , F. Markes [-] , F. Mach [-] , F. Sivák [-] - J. Vosecký [-] (49. J. Mikšátko [-] ) , T. Zavadil [-] (74. M. Vodička [-] )

Sokol Číměř
V. Kupka [-] - P. Bobál [-] , M. Pánek [-] , P. Nižník [-] , M. Machatý [-] - P. Drábik [-] , J. Feytl [-] (33. J. Jehnět [-] ) , M. Veith [-] , V. Mol [-] - J. Havel [-] , R. Sehner [-]

ŽK: 90. F. Mach .
Místo: K. Řečice. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Kuneš Radek - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.