Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 10:30

7.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Staňkov si lehce poradil doma s Popelínem


0

Hraničář se poprvé na podzim představil na svém hřišti a návrat korunoval zaslouženým ziskem tří bodů. První poločas přinesl vyrovnaný fotbal, ale více šancí si vytvořili domácí, kteří šli do kabin s jednobrankovým náskokem. Po obrátce už měl Staňkov více ze hry a dvěma góly v rozmezí čtyř minut definitivně rozhodl o osudu střetnutí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Staňkov vyhrál první dějství

První poločas byl vyrovnaný, více šancí si vytvořili domácí, kteří šli do kabin za jednobrankového vedení, kdy se trefil pět minut před poločasem Josef Fleischman. Do kabin se tak šlo za stavu 1:0.

Pojistka výsledku

 Ve druhém poločase měl Hraničář více ze hry a když se mu podařilo vstřelit dvě branky během čtyř minut, kdy se trefil opět Josef Fleischman a Miroslav Studnička a bylo o zápase rozhodnuto. Hosté měli v 85. minutě možnost korigovat výsledek zápasu, ale domácí brankář Zdeněk Novotný byl proti, když zneškodnil pokutový kop. Je to těžké, odhadnout nejlepšího hráče, dnes to byla spíše kolektivní hra, ale vyzdvihl bych gólmana, za to, že chytl pokutový kop a celý zápas chytal jistě, dodal pan Bušta ze Staňkova. Zápas odřídil sudí Radek Valeš.

SLEDUJTE NÁS NA FACEBOOKU: FOTBALUNAS - JIHOČESKÝ KRAJ



Ohlasy k zápasu


TJ Hraničář Staňkov
Josef Bušta: Potřebovali jsme nutně zvítězit po předešlých dvou porážkách z venkovních zápasů. To se nám po dobrém výkonu, hlavně ve druhém poločase podařilo, nebylo to ale jednoduché, neboť uklidňující branku na dvoubrankové vedení jsme dali po nedorozumění hostujícího brankáře se spoluhráčem až v 67. min. Pochvalu zaslouží celý kolektiv s jistým Novotným Zd. v brance.

SK Popelín 1932
SK Popelín 1932: V sedmém kole okresního přeboru jsme zavítali na hřiště nováčka soutěže Staňkov. V prvním poločase se hrál oboustranně pohledný fotbal, se šancemi na obou stranách, ale brankáři byli na svých místech. Do kabin šli s jednogólovým náskokem domácí, když jsme inkasovali z rohu. Ve druhém poločase se fotbal z našich kopaček vytratil a po dvou individuálních chybách domácí zvýšili vedení na 3:0. Zmar všeho byla naše neproměněná penalta. Výsledková i herní krize trvá.



Sestavy


TJ Hraničář Staňkov
Z. Novotný [-] - M. Studnička [-] , M. Vonka [-] , V. Matuška [-] , T. Cypra [-] , P. Jecha [-] - M. Černoch [-] , R. Novák [-] (75. J. Farkota [-] ) - S. Fila [-] (60. R. Cigáň [-] ) , A. Bednář [-] , J. Fleischman [-]

SK Popelín 1932
O. Kadlec [-] - L. Ešner [-] , T. Mach [-] (67. P. Valek [-] ) , F. Mencl [-] , V. Princ [-] - K. Tolkner [-] , J. Ištok [-] , M. Šimánek [-] , O. Vlásek [-] - J. Snížek [-] (55. J. Dolák [-] ) , P. Pacholík [-]

ŽK: 80. A. Bednář - 52. L. Ešner , 65. P. Pacholík .
Hráči zápasu: Z. Novotný .
Místo: Staňkov. Počet diváků: -1. Rozhodčí: Valeš Radek - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.