1:3
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 16:00

8.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slavonice potvrdili roli favorita a vyhráli ve Strmilově


Branky


0

Souboj druhého celku tabulky s lídrem přilákal početné publikum. Přestože se první poločas odehrával převážně ve středu hřiště, měli hosté na jeho konci už dvoubrankový náskok. Využili k tomu většího důrazu i střeleckých schopností svých hráčů. Nejprve se prosadil Martin Bodlák po vítězném souboji se strmilovskou obranou a pak se po centru zprava trefil David Bártů křižnou střelou na zadní tyč. Po změně stran začali domácí slavonického protivníka přehrávat a výsledkem jejich snažení bylo snížení, o které se hlavou postaral střídající Luboš Nečeda.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě branky favorita

V sobotním odpoledni přijel do Strmilova lídr okresního přeboru TJ Sokol Slavonice, který prochází soutěží neuvěřitelně suveréně. Z osmi zápasů ještě ani jeden neprohráli a pozici favorita chtěl potvrdit i ve Strmilově, který má také ambice na to hrát na špici soutěže. Začátek utkání probíhal ve svižném tempu, hostující mužstvo sázelo většinou na zabezpečenou obranu a rychlé brejky. Domácí Strmilov si vytvořil úvodní tlak, ale přišel první protiútok hostí, kdy se v 11. minutě trefil Martin Bodlák, který si podle domácích přistrčil míč rukou, rozhodčí ale branku uznal, takže hosté se ujali vedení v zápase. Strmilov začal určovat tempo zápasu a Slavonice se spíše spoléhali na protiútoky. Do poločasu se ještě hosté dokázali prosadit ze standartní situace, kdy se po nedůrazu domácích trefil ve vápně hostující kapitán David Bártů dal na 2:0. Do kabin tak šli spokojenější hosté.    

 

 

Slavonice opět bez ztráty

Druhá polovina zápasu šla ve znamení drtivého tlaku Strmilova, kdy domácí zahazovali jednu šanci za druhou. Nejvíc šancí měl domácí záložník Procházka, který nepřoměnil tři gólové šance. Největší šanci Strmilova měl Dohnal, kdy ho ale vychytal na malém vápně hostující brankář Pospíchal. Snížení přišlo v 77. minutě střídajícím Ondřejem Nečedou, kdy se prosadil hlavou. Domácí i nadále dobývali branku Slavonic, ale kýžené vyrovnání nepřišlo a hosté ještě v 90. minutě zpečetli své vítězství, o branku se postaral opět Martin Bodlák. Strmilov by si za průběh utkání určitě zasloužil alespoň remízu, ale fotbal se hraje na góly v tom Slavonice byli nesmírně produktivní. Spanilá jízda Slavonic tedy pokračuje a bude zajímavé sledovat, kdo jako první najde recept na jejich hru.

SLEDUJTE NÁS NA FACEBOOKU: FOTBALUNAS - JIHOČESKÝ KRAJ

 



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Strmilov
František Procházka: Zápas se hrál ve velmi svižném tempu, překvapení pro mě bylo s jakou defenzivní taktikou Slavonice přijeli, hráli místy až v hlubokém bloku a tato taktika na rychlé brejky vycházela. My dobývali branku Slavonic, ale kýžený vyrovnání nebo vedení nepřišlo a hosté ještě v 90. minutě dali na 3:1. Minimálně remízu by jsme si z tohoto zápasu zasloužili, Slavonice byli nesmírně produktivní.

TJ Sokol Slavonice
Miroslav Mašek: Ve velice kvalitním zápase se projevila větší zkušenost našeho týmu, jenž si v první půli vypracoval dvoubrankový náskok, který se snažil ve druhém dějství udržet. rozhodující branku vstřelil M.Bodlák, jenž patřil jednoznačně k nejlepším hráčům na hřišti. Z našeho týmu lze vyzdvihnout ještě výkon stoperské dvojice Milanů a to Trávníčka a Balíka kteří většinou vládli v hlavičkových soubojích při dlouhých nakopávaných balónech domácího týmu.



Sestavy


TJ Jiskra Strmilov
O. Přibyl [-] - O. Nečeda [-] , F. Slavík [-] , T. Dohnal [-] , M. Lehejček [-] (73. L. Nořinský [-] ) - L. Janák [-] , J. Kubíček [-] , F. Procházka [-] , D. Hanzal [-] (58. L. Nečeda [-] ) - Z. Popelka [-] , J. Hanzal [-]

TJ Sokol Slavonice
J. Pospíchal [-] - O. Kubeš [-] , M. Mašek [-] (9. R. Peschel [-] ) , D. Bártů [-] , M. Bodlák [-] - D. Drobilič [-] , D. Lovětínský [-] , M. Balík [-] , L. Křižka [-] - V. Balík [-] , M. Trávníček [-]

Hráči zápasu: M. Bodlák .
Místo: Strmilov. Počet diváků: 118. Rozhodčí: Vican Miroslav - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.