5:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 16:00

8.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Novosedly nadělily Stráži bůra


Branky


0

Výsledek místního derby tentokrát značně ovlivnil fakt, že hosté ze Stráže měli velké problémy se sestavou a nakonec nastoupili pouze s devíti hráči. Novosedly se tak od prvních minut usadily na polovině soupeře, který však vytvořil obrannou tvrz, takže do střelecké listiny se dokázali domácí zapsat jen dvakrát. Stejný obraz hry nabídl i druhý poločas, v němž se trefoval jen nestárnoucí kanonýr Poborský. Nejprve střelou zpoza vápna, poté z penalty po faulu na Fryše a nakonec ještě z přímého kopu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas v domácí režii

Novosedly nad Nežárkou přivítali na svém hřišti celek Stráže. Domácí můžstvo prožívá sérii podařených výsledků a dostalo se až na druhou příčku za vedoucí Slavonice. Za to Stráž má výsledky jako na houpačce. První velká šance přišla v 10. minutě. Kroupa vyslal do brejku Hladílka, jeho obě dvě střely ale brankář Kozel vyrazil. V 18. minutě se ujala tečovaná střela Josefa Mazance a domácí se dostali do vedení. Za pět minut to bylo už 2:0. Visčur dlouhým pasem z poloviny hřiště našel Petra Fryše a jeho tvrdá střela pod brankářem proklouzla do sítě. Do poločasu ještě Šmíd trefil tyč a Fryš nadvakrát nepřekonal hostujícího brankáře. Do kabin šli tedy šťastnější domácí hráči.

Čistý hattrick Poborského

Začátek prvního poločasu vyšel domácím skvěle. Pět minut po začátku se zpoza vápna trefil Roman Poborský pěknou střelou za tyč. Za deset minut to bylo už o čtyři branky. K trestnému kopu těsně za velkým vápnem se postavil Poborský a vymetl všechny pavouky v hostující bráně. Za chvíli to bylo už 5:0. Za dlouhým balónem šel Fryš, udělal kličku brankářovi, který ho následně zfauloval a musela se kopat penalta, kterou Poborský bezpečně proměnil střelou k tyči. Pak se také osmělili hosté a Koudelka nastřelil břevno. Ke konci utkání měli ještě velké šance střídající Doktor a Neumann, které bohužel neproměnili. Domácí mužstvo si tak v poklidu dokráčelo pro tři body. Zápas odřídil sudí Jaromír Chlaň. 

SLEDUJTE NÁS NA FACEBOOKU: FOTBALUNAS - JIHOČESKÝ KRAJ



Ohlasy k zápasu


SK Novosedly n. Než
Pavel Fryš - vedoucí mužstva: Hosté přijeli jen v desíti a ke vší smůle se jim zranil ještě jeden hráč při rozcvičování, tím byl dán ráz utkání. Náš tým se snažil o častou střelbu, ale z prvních šesti ran jsme ani netrefili branku. Okolo dvacáté minuty jsme dali dva góly během pěti minut a tím jsme se uklidnili. V druhém poločase naše skóre navyšoval pouze Poborský a během devatenácti minut zkompletoval čistý hattrick. Mezi naše nejlepší hráče patří trio Poborský, Fryš, Mazanec. Za zmínku stojí i výkon D. Šmída, který z postu obránce vydatně podporoval útočné snahy mužstva. Hostům slouží ke cti, že se nezakopali na velkém vápně a snažili se také útočit.

TJ Sokol Stráž nad Nežárkou
Vlastimil Šicner: Na prestižní derby do Novosedel se přijelo podívat několik nejvěrnějších fanoušků našeho mužstva, kteří vesměs netajili své ukrutné rozhorčení z ostudné skutečnosti, že jsme odehráli celé utkání v pouhopouhých 9 hráčích, což se v novodobé historii strážského fotbalu u A-mužstva mužů nestalo během uplynulých více než 40 let.



Sestavy


SK Novosedly n. Než
M. Malý [-] - D. Šmíd [-] , M. Visčur [-] , P. Šafránek [-] (46. J. Doktor [-] ) , M. Čuta [-] - M. Hladílek [-] , J. Mazanec [-] , R. Poborský [-] , P. Kreim [-] (60. M. Neumann [-] ) - P. Fryš [-] , D. Kroupa [-] (53. T. Nohava [-] )

TJ Sokol Stráž nad Nežárkou
J. Kozel [-] - J. Kollár [-] , Z. Mládek [-] , J. Jančura [-] , P. Tomášek [-] - T. Koudelka [-] , M. Zvára [-] , J. Čada [-] , V. Čurda [-] - P. Přílepek [-] , D. Škopek [-]

Hráči zápasu: R. Poborský , P. Fryš .
Místo: Novosedly. Počet diváků: 90. Rozhodčí: Chlaň Jaromír - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.