2:1
(1:0)
64. V. Hadač (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:30

10.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Klikov vydřel body se Starou Hlínou na domácí půdě


Branky


1. O. Podojil , 61. R. Plucar - 64. V. Hadač (p.)
0

Blesk udeřil hned v první minutě, ale pak se hrálo podle not hostujícího mužstva, které nastřelilo břevno a dvakrát jeho hráče v jasné pozici vychytal brankář Wollner. Po hodině hry zvýšil klikovské vedení Plucar, ale domácí se radovali jen tři minuty, po nichž zápas zdramatizoval Hadač z pokutového kopu. Stará Hlína se dál hnala za vyrovnáním, ale její protivník nakonec těsnou výhru uhájil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bleskový start domácích

Domácí Blesk Klikov přivítal na svém hřišti souseda v tabulce Starou Hlínu, takže se dalo očekávat hodně vyrovnané utkání. Začátek zápasu vyšel skvěle klikovským. Běžela teprve čtyřicátá sekunda zápasu a Blesk vedl již 1-0. Po levé straně zatáhl míč Čapek, odcentroval a nabíhající Odlřich Podojil dorazil míč do brány. Hosté byli chvíli zaskočeni z rychlé branky,ale poté domácí zatlačili a vytvořili si částečný tlak. Nastřelili břevno a měli ještě jednu velkou příležitost, ale branku se jim vsítit nepodařilo. První polovina zápasu tak skončila jednobrankovým vedením domácího Blesku. 

Klikov si výhru pohlídal

Po celý druhý poločas měli hosté územní převahu,ale selhávali v zakončení. Domácím nefungoval střed zálohy, většinu odražených míčů získával soupeř, ale naštěstí dobře zahrála obraná řada, takže soupeře do žádných velkých šancí nepouštěli. V 61. minutě navýšil vedení domácích Radim Plucar a vypadalo to, že utkání bude rozhodnuté, ale o tři minuty později ještě utkání zdramatizoval Vladimír Hadač, který se trefil z pokutového kopu. Naštěstí to domácí mužstvo nepoložilo a vedení udrželi až do konečného hvizdu. Zápas řídil sudí Bohumil Švec. 

SLEDUJTE NÁS NA FACEBOOKU: FOTBALUNAS - JIHOČESKÝ KRAJ



Ohlasy k zápasu


TJ Blesk Klikov
Milan Bušta - vedoucí mužstva: Po celý druhý poločas měli hosté územní převahu, ale selhávali v zakončení. Nám nefungoval střed zálohy, většinu odražených míčů získával soupeř, ale naštěstí dobře zahrála obrana, takže jsme soupeře do žádných velkých šancí nepouštěli. Získali jsme tři body, ale bylo to vítězství ubojované. Nebudu vyhodnocovat nejlepšího hráče, protože to bylo kolektivní vítězství a o to je to cenější.

FK Stará Hlína
Jan Hrubý - jednatel klubu: V sobotu jsme v Klikově nepodali špatný výkon, ale dokázali jsme dát opět pouze jeden gól z penalty. Jak jsme si řekli před zápasem, ať si dáme pozor na začátek, tak se nepovedlo a hned v první minutě jsme inkasovali. Poté jsme se již probrali a během prvního poločasu jsme po samostatném úniku nastřelili tyč, trefili také břevno a měli pár slibných příležitostí, včetně jedné, při které domácí stoper, který podklouzl a rukou úmyslně zastavil téměř samostatný únik. Ale dostal, k našemu údivu, pouze žlutou kartu. V druhém poločase jsme podruhé inkasovali a poté dokázali jen snížit z penalty. Za zmínku stojí další zákrok domácího stopera z 50. minuty, kdy stáhnul za ruku našeho unikajícího útočníka a opět byl ušetřen vyloučení. Proti deseti bychom třeba zlepšili naši produktivitu.



Sestavy


TJ Blesk Klikov
D. Wollner [-] - R. Plucar [-] , R. Hynek [-] , O. Podojil [-] , M. Zavadil [-] - D. Melichar [-] (46. D. Jirsa [-] ) , V. Čapek [-] , M. Mužík [-] , O. Šetka [-] - L. Michal [-] , J. Lochman [-] (65. J. Němec [-] )

FK Stará Hlína
P. Rychlý [-] - M. Anichober [-] , R. Jičínský [-] , I. Nadberežný [-] (37. M. Pfeifer [-] ) , R. Chmátal [-] - J. Šimkovský [-] (72. V. Marek [-] ) , P. Šauer [-] , V. Hadač [-] , M. Šauer [-] - O. Šrom [-] (77. M. Ködel [-] ) , P. Makovička [-]

ŽK: 36. L. Michal - 12. R. Chmátal .
Místo: Klikov. Počet diváků: 65. Rozhodčí: Švec Bohumil - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.